2013-04-26 13:00:14
Φωτογραφία για ΚΑΤΡΑΝΤΖΗΣ : ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ
Επίδοση που αποτελεί όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών / γυναικών, το ερχόμενο καλοκαίρι στη Βαρκελώνη, σημείωσε ο Χρήστος Κατραντζής που μετείχε σε μίτινγκ που έγινε στη Μπάνια Λούκα.

Ο 21χρονος αθλητής του Ολυμπιακού, στα 50μ. Πεταλούδα και σε ατομική χρονομέτρηση, πέτυχε επίδοση 23.96, όσο δηλαδή και το όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο.

Εξαιρετικές ήταν επίσης οι κούρσες του στα 100μ. Ελεύθερο με 49.77 και στα 100μ. Πεταλούδα με 53.46, χρόνοι που είναι οι κορυφαίοι για τη φετινή σεζόν στη χώρα μας.

Για την παρουσία του στο μίτινγκ δήλωσε:

«Είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος. Ήταν ένας στόχος που κυνηγούσα πολλά χρόνια και επιτέλους ανταμείφθηκα. Έκανα φέτος πιο καλή προετοιμασία και αυτό φάνηκε και από τα αποτελέσματα στο νερό.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης πάω για το καλύτερο και με στόχο να βρεθώ όσο ψηλότερα γίνεται. Και μόνο η εμπειρία του να συμμετέχεις σε μία τέτοια διοργάνωση είναι κάτι το πολύ θετικό για εμένα.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Αλέκο Χατζηγιαννάκη, τους γονείς μου και τον χορηγό μου που βοηθά πολύ για τον εξοπλισμό μου. Και φυσικά τον σύλλογο μου τον Ολυμπιακό που με στηρίζει όλο αυτό τον καιρό.»

Ο προπονητής του Χρήστου Κατραντζή, Αλέκος Χατζηγιαννάκης, εκθείασε τον 21χρονο κολυμβητή του:

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια. Προσπαθούσαμε καιρό να πιάσουμε ένα όριο για μια μεγάλη διοργάνωση αλλά δεν τα καταφέρναμε εδώ και τρία χρόνια.

Είναι ένας συνεπέστατος αθλητής και νομίζω πως του άξιζε αυτή η πρόκριση. Ήρθε λοιπόν η ώρα να λάβει μέρος και σε μια παγκόσμια διοργάνωση. Εκεί είμαι σίγουρος πως μπορεί να καταφέρει κάτι αξιόλογο και θα προσπαθήσουμε μαζί, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος τον Ιούλιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ