2013-04-26 14:07:04
Φωτογραφία για Ναρκωτικά και όπλο σε πούλμαν της περιοδείας του Τζάστιν Μπίμπερ!
Οι αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το λεωφορείο όταν ένας αστυνομικός αισθάνθηκε μια ύποπτη μυρωδιά Ναρκωτικά και ένα όπλο αναισθητοποίησης ανακοίνωσε η σουηδική αστυνομία ότι εντόπισε στο πούλμαν που χρησιμοποιούσε ο νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ κατά την τριήμερη περιοδεία του στη Στοκχόλμη.

Η μικροποσότητα των ναρκωτικών βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης και «έχει σταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για ανάλυση» , δήλωσε ο εκπρόσωπος των αρχών Λαρς Μπίστρομ.

Οι αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το λεωφορείο όταν ένας αστυνομικός αισθάνθηκε μια ύποπτη μυρωδιά, σαν από μαριχουάνα ή χασίς, όταν ο Μπίμπερ και η συνοδεία του επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο από το ξενοδοχείο της Στοκχόλμης όπου διέμεναν.

Το όχημα ερευνήθηκε εξονυχιστικά, ενώ ήταν σταθμευμένο κοντά στο στάδιο Γκλόμπεν Αρένα όπου ο Μπίμπερ έδωσε την τρίτη και τελευταία συναυλία του στη Σουηδία. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς μέσα στο λεωφορείο, γι' αυτό και η αστυνομία δεν έχει υπόπτους.

Ο 19χρονος τραγουδιστής, που βρίσκεται ήδη στο Ελσίνκι της Φινλανδίας για άλλη συναυλία, αντέδρασε στέλνοντας ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο Twitter: «Κάποιες φήμες (που κυκλοφορούν) για μένα (...) πού πάνε και τα βρίσκουν αυτά» .
epikaira.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ