2012-04-03 11:46:04
Φωτογραφία για Αλωνίζουν ανενόχλητες οι σπείρες κλεφτών στην Ξάνθη
Η σπείρα που καταστρέφει και συστηματικά λεηλατεί αθλητικούς και άλλους χώρους, όπως επίσης αγροτικές εγκαταστάσεις κλέβοντας ηλεκτρολογικό υλικό με... εξειδίκευση στα καλώδια παντός τύπου, ξαναχτύπησε.

Μετά τις εκτεταμένες καταστροφές, που ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, στις εγκαταστάσεις του δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης σειρά είχαν οι εγκαταστάσεις του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Ξάνθης "Θραξ Πελταστης" που βρίσκεται στο 1 χλμ. μετά το Εθνικό Στάδιο Ξάνθης.

Άγνωστοι αφού έσπασαν τις δύο πόρτες στους δύο οικίσκους διοίκησης του Ομίλου και αφαίρεσαν γραφεία, καρέκλες, βιβλιοθήκη, και διάφορα μικροαντικείμενα του Ομίλου, κυριολεκτικά διέλυσαν όλες τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις των δύο οικίσκων. Χαρακτηριστικό της βαρβαρότητας των δραστών το γεγονός πως ότι δεν έκλεψαν το κατέστρεψαν. Έσπασαν διακόπτες, φωτιστικά, πίνακες ηλεκτρισμού, ενώ παράλληλα διέλυσαν θερμοσίφωνες και ότι υπήρχε στα δύο W.C. των οικίσκων.


Οι δράστες κατέστρεψαν την περίφραξηΚατέστρεψαν πλήρως τις πόρτες!

Οι καταστροφές ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ!Ότι δεν έκλεψαν... το κατέστρεψανΣπάσανε τις πόρτες

Οι δράστες άνοιξαν δύο μεγάλες τρύπες στην περίφραξη, η οποία είχε υποστεί ανάλογες καταστροφές πριν από μερικές ημέρες με μέλη του συλλόγου να προχωρούν πρόσφατα στην επισκευή της περίφραξης καλύπτοντας οικονομικά πλήρως την ανακατασκευή της από το υστέρημά τους χωρίς να χρειαστεί να επιβαρυνθεί κάποιος φορέας ΟΤΑ ή το δημόσιο ως είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Οι τελευταίες καταστροφές που προξένησαν οι άγνωστοι, μέχρι στιγμήν, δράστες ξεπερνούν μετά από πρόχειρες εκτιμήσεις τα 10.000 ευρώ. Χρήματα που είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν από τα μέλη του συλλόγου λόγω του ότι σε άλλες τρεις περιπτώσεις στο κοντινό παρελθόν κάλυψαν αντίστοιχες, αν και μικρότερης έκτασης, ζημιές, χωρίς μέχρι τώρα να βρεθούν οι δράστες των κλοπών και των βανδαλισμών.

Όλοι στην Ξάνθη και γενικότερα στην Θράκη περιμένουν άμεσα αποτελέσματα επισημαίνοντας ότι πρωτίστως θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος και πιεστούν αυτές οι "περιπτώσεις" οι οποίες δίνουν εμπορικό κίνητρο, αγοράζοντας σε μηδαμινές τιμές τα κλεμμένα και "κακοποιημένα" καλώδια που προφανώς από κάπου έχουν αφαιρεθεί. Αλλοίμονο αν συνεχιστεί αυτή η ...."εθιμική" κατάσταση η οποία απ' ότι φαίνετε μόνο από τύχη δεν έφτασε στην αυτοδικία, και τότε thrakitoday.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ