2013-05-02 08:39:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Έκοψαν το ρεύμα σε Φιλανθρωπικό Σύλλογο και καταστράφηκε κρέας που θα δινόταν σε απόρους
Στα σκουπίδια κατέληξαν 20 και πλέον κιλά κρέατος που επρόκειτο αυτές τις ημέρες να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της Πάτρας από τα μέλη τη μη κερδοσκοπικής εταιρείας το «Φωτεινό Αστέρι».

Όπως καταγγέλλεται από τους υπεύθυνους, ο Δήμος Πατρέων τους έχει παραχωρήσει ένα χώρο για να στεγάζεται ο σύλλογος, όμως όπως φαίνεται δεν πλήρωσε ως όφειλε τον λογαριασμό ρεύματος και έτσι η ΔΕΗ προχώρησε στην διακοπή ηλεκτροδότησης χωρίς τα μέλη, να έχουν λάβει κάποια ειδοποίηση προκειμένου να μεταφέρουν τα ευπαθή προϊόντα σε ασφαλές σημείο.

Αποτέλεσμα η ποσότητα κρέατος που είχε συγκεντρωθεί από δωρεές εθελοντών και επρόκειτο να διανεμηθεί ενόψει του Πάσχα, σε 45 οικογένειες που ενισχύονται από το «Φωτεινό Αστέρι» να αλλοιωθεί και να καταλήξει στους κάδους απορριμμάτων...!!!

Το "Φωτεινό Αστέρι" είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία που ξεκίνησε από εθελοντές του δήμου Πάτρας. Η δράση του είναι να μαζεύει τρόφιμα ρούχα παιχνίδια βιβλία έπιπλα για τα άπορα παιδιά.Επίσης να ενημερώνει τους γονείς σχετικά με προγράμματα που αφορούν άπορα παιδιά. Στα δρώμενα της ομάδας περιλαμβάνονται επίσης πολιτιστικές και εικαστικές δράσεις σε συνεργασία με συλλόγους και άλλες μη κερδοσκοπικές εταιρίες.

Πηγή: patranews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ