2013-05-06 01:34:52
Φωτογραφία για Παλαιότερη συνέντευξη του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου που εξηγούσε περί τα «προδοσίας της χώρας»
Στην περιφορά του Επιταφίου στο Σύνταγμα έκανε αίσθηση η αναφορά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για "πολλές προδοσίες" που έχει γνωρίσει αυτό το έθνος!

Σε παλαιότερη συνέντευξη είχε χρησιμοποιήσει την ίδια έκφραση, εξηγώντας όμως τότε τους πολιτικούς και κοινωνικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την εκτίμηση.

Δείτε αναλυτικά τις τότε δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου και το Βίντεο.

Για «προδοσία της χώρας» όσον αφορά την οικονομική πολιτική έκανε λόγο ο Αρχιεπίσκοπος χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιόν εννοούσε.

ο κ. Ιερώνυμος σε συνέντευξη που έδωσε στο «Αχελώος TV» και στον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα είπε συγκεκριμένα «Όταν κανένας δεν είναι πιστός στο καθήκον του, όταν κανένας αυτά που υπόσχεται τα ξεχνάει, αυτό το πράγμα λέγεται προδοσία» είπε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος.

Ο Αρχιεπίσκοπος αρχικά στην συνέντευξη που έδωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό υποστήριξε πως για την σημερινή οικονομική κατάσταση ευθύνονται όλοι και η εκκλησία αλλά και η πολιτεία αλλά και «άνθρωποι οι οποίοι μας πρόδωσαν».

Ο κ. Ιερώνυμος τόνισε ακόμα με νόημα πως «αν η δημοκρατία δεν λειτουργεί σωστά τότε δεν υπάρχει φάρμακο και τότε το «μπαλάκι» που πέφτει; Στην ψήφο του λαού που ψηφίζει και ξέρει τότε τι πρέπει να κάνει.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ