2013-05-06 02:21:03
Φωτογραφία για Ανάσταση στην Καλλιθέα Μυτιλήνης... παρουσία της Κατερίνας Γκαγκάκη...
Πλήθος πιστών παρακολούθησαν την Αναστάσιμη Ακολουθία στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Καλλιθέα Μυτιλήνης παρουσία μάλιστα και της Δ/ντριας Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του AΝΤ1 Κατερίνας Γκαγκάκη.

Με την Ανάσταση του Κυρίου, απ' άκρη σ' άκρη της Λέσβου, κορυφώθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και με την προσμονή των πιστών για καλύτερες ημέρες εν μέσω οικονομικής κρίσης, το «Χριστός Ανέστη» εψάλει στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Μυτιλήνη. Έκπληξη σε όλο τον κόσμο προκάλεσε η παρουσία της κ Γκαγκακη όπου βρίσκεται στο νησί τις τελευταίες ημέρες για της διακοπές του Πάσχα. Η κ Γκαγκακη επέλεξε την συγκεκριμένη ενορία επειδή δεν έχει πολύ κόσμο. Μάλιστα αν και προσπάθησε να καμουφλαριστεί αφήνοντας τα μαλλιά της ανέμελα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την ευχηθούν αναγνωρίζοντας την...

Η κάμερα του L.P βρέθηκε στην Αναστάσιμη Λειτουργία και κατέγραψε αποσπάσματα από αυτή αλλά και το Χριστός Ανέστη μέσα σε πυροτεχνήματα και πολλά…βεγγαλικά που έκαναν πραγματικά την νύχτα μέρα.. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες στη μια Φώτο αλλά και στο βίντεο διακρίνεται η Κατερίνα Γκαγκάκη.
lesvospost.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ