2013-05-08 11:15:07
Φωτογραφία για «ΠΕΤΑΝΕ» ΓΙΑ ΤΟ... REPEAT ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Στις πέντε το απόγευμα αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού για το Λονδίνο, όπου θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπη.

Με μοναδικό στόχο το... repeat αναχωρούν για το Λονδίνο οι ερυθρόλευκοι, όπου θα συμμετάσχουν στο Final-4 της Ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ για την αγγλική πρωτεύουσα και θα προσπαθήσουν να... θαμπώσουν για ακόμη μία φορά την Ευρώπη, αφού η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προβάλει ως φαβορί στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αποδείξουν (και φέτος) πως τα χρήματα των Ρώσων δεν φέρνουν την... ευτυχία και να τους στείλουν με άδεια χέρια στην πατρίδα τους.

Η «αρκούδα» από την πλευρά της θέλει να πάρει εκδίκηση για το περσινό στραπάτσο στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, όπου και εκεί ο Ολυμπιακός είχε πάει με τον τίτλο του αουτσάιντερ και τελικά κατάφερε να κάνει ολόκληρη την Ευρώπη να παραμιλάει για χάρη του.


Οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν με εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και θα προσπαθήσουν να βάλουν φρένο στις… άγριες διαθέσεις των παικτών του Έτορε Μεσίνα.

Οι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν με τα δικά τους όπλα (την ταχύτητα και την έλλειψη μεγάλου άγχους) να ξεπεράσουν την ΤΣΣΚΑ και να φτάσουν στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για μία ακόμη φορά δεν λείπουν τα προβλήματα, αφού ο Γκιόργκι Σερμαντίνι έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς και τη συμμετοχή του κόντρα στους Ρώσους παραμένει αμφίβολη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ