2013-05-10 12:33:48
Φωτογραφία για H Fiat Group Automobiles Hellas προσφέρει δωρεάν στους κατόχους αυτοκινήτων Fiat και Alfa Romeo...
H Fiat Group Automobiles Hellas προσφέρει δωρεάν στους κατόχους αυτοκινήτων Fiat και Alfa Romeo τη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού.

Η Fiat Group Automobiles Hellas χαρίζει ΔΩΡΟ αξίας 59 ευρώ στους κατόχους αυτοκινήτων Fiat και Alfa Romeo, μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η υπηρεσία Clima Service είναι δωρεάν και περιλαμβάνει: Αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας, Απολύμανση αεραγωγών, Εργασία.

Μετά την περίοδο του χειμώνα , η αυξημένη υγρασία και η ατμοσφαιρική ρύπανση σε συνδυασμό με τα κλειστά παράθυρα συνήθως ευνοούν την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας στο εσωτερικό των αεραγωγών του συστήματος κλιματισμού. Με την αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας εξασφαλίζετε προστασία από γύρη , σκόνη , ρύπους ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η βέλτιστη ροή του αέρα στο εσωτερικό .Αυτό από μόνο του όμως δεν είναι αρκετό, καθώς οι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού παραμένουν βρώμικοι.

Η επαγγελματική απολύμανση αφαιρεί σχολαστικά ακαθαρσίες από τους αεραγωγούς και σας εξασφαλίζει ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον στην καμπίνα του αυτοκινήτου.
[FIAT]
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ