2013-05-11 22:48:05
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ
Οι πολίστες μας ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά των τελικών της Α1.

Ο Ολυμπιακός πήγε στο κολυμβητήριο του Λαιμού και πήρε πίσω, με το σπαθί του, το πλεονέκτημα της έδρας που είχε χάσει την περασμένη Τετάρτη στον Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν δίκαια με 6-8 και το ενδιαφέρον κορυφώνεται, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για την κατάκτηση του τίτλου αφού κρίνεται στις τρεις νίκες.

Η κόντρα μεταφέρεται πλέον στον Πειραιά, αλλά ο τρίτος τελικός θα γίνει στις 22 Μαΐου, αφού θα μεσολαβήσει το φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας στη Λαμία (17-18/5) όπου οι δυο ομάδες πιθανότατα θα συγκρουστούν κι εκεί στον μεγάλο τελικό.

Σήμερα ήταν η σειρά της ομάδας μας να μπει πιο αποφασισμένη και εύστοχη στο παιχνίδι και παράλληλα, με την πολύ καλή άμυνά της, να αναγκάσει σε αφλογιστία τους γηπεδούχους.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν το εκπληκτικό ποσοστό ευστοχίας 7/10 με παίκτη παραπάνω ενώ ανάγκασαν με την πολύ καλή τους αμυντική λειτουργία στο λιγότερο τους περσινούς Νταμπλούχους να έχουν μόλις 3/13.


Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας μας, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε:

«Οι δυο ομάδες άλλαξαν ένδυμα σήμερα. Εμείς εμφανιστήκαμε σαφώς πιο καλοί. Μας ενόχλησε η ήττα της περασμένης Τετάρτης στον πρώτο τελικό και μπήκαμε αποφασισμένοι να πάρουμε πίσω το πλεονέκτημα.

Δίκαια επικρατήσαμε σήμερα, και ήμασταν πολύ καλοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Η σειρά είναι πλέον σε μας, και θα χειριστούμε καλύτερα το πλεονέκτημα.

Συγχαρητήρια στα δικά μου παιδιά που τα έδωσαν όλα στο παιχνίδι και περιορίσαμε τα ατού της Βουλιαγμένης βγάζοντας τα δικά μας θετικά στοιχεία.

Τώρα θέλουμε κύπελλο, όπου και θεωρώ ότι θα συναντηθούμε στον τελικό πάλι με τη Βουλιαγμένη. Η ψυχολογία από ενδεχόμενη νίκη εκεί, ανεβαίνει σίγουρα.

Όμως δεν εφησυχάζουμε. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, πρέπει να τα δίνουμε όλα και να μην χαλαρώνουμε. Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα χωρίς να ματώσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ