2013-05-14 17:08:30
Φωτογραφία για Τέλος από τον πάγκο της Σιόν ο Γκατούζο
Ο Τζενάρο Γκατούζο απολύθηκε από τον πάγκο της ελβετικής Σιόν, μετά και την ήττα της ομάδας του με 5-0 από την Ζανκτ Γκάλεν. Θα παραμείνει ωστόσο στο σύλλογο ως παίκτης.

Η βαριά ήττα από την Ζανκτ Γκάλεν την περασμένη αγωνιστική με 5-0, στοίχισε στον 35χρονο Τζενάρο Γκατούζο, αφού οδήγησε τους ιθύνοντες του συλλόγου στην απομάκρυνσή του από προπονητή της ομάδας.

Οι κακές εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής έφεραν την ολική ρήξη. Ωστόσο ο Ιταλός θα παραμείνει στην ομάδα, μόνο όμως ως ποδοσφαιριστής.

Ο Γκατούζο κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς σε 11 παιχνίδια, από την στιγμή που προσλήφθηκε ως παίκτης-προπονητής, τον Φεβρουάριο. Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος δήλωσε ότι ο Ιταλός θα αντικατασταθεί στον πάγκο, από τον προπονητή της ομάδας νέων, Μισέλ Ντεκαστέλ.

Ο Γκατούζο, ο οποίος αναρρώνει από τραυματισμό, θα παραμείνει στο σύλλογο ως παίκτης. "Ο σύλλογος επίσης, υποβιβάζει 8 παίκτες της πρώτης ομάδας, λόγω κακής αγωνιστικής εικόνας, ενώ θα τους αντικαταστήσει με ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων", όπως αναφέρει στην σε ανακοίνωσή.


Ο Ντεκαστέλ, θα καθοδηγήσει την Σιόν για δεύτερη φορά φέτος, αφού είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία το Σεπτέμβρη μετά την απόλυση του τότε προπονητή, Σεμπαστιάν Φουρνιέ. Η Σιόν αυτή τη στιγμή είναι πέμπτη στο πρωτάθλημα και κυνηγάει ένα εισιτήριο για την έξοδο στο Europa League της ερχόμενης περιόδου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ