2013-05-14 19:17:51
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΑΜΕ
Η αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο όπλο και κέρδος από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι νίκες φέρουν τίτλους και αυτές αυτοπεποίθηση… Ο Ολυμπιακός έχει χτίσει πλέον χαρακτήρα πρωταθλητή, ικανό να τον οδηγήσει σε νίκες και τίτλους ακόμη κι όταν θεωρείται αουτσάιντερ ή όταν οι αντίπαλοι έχουν μεγάλο προβάδισμα. Αυτό υποστήριξε ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 στον απόηχο του θριάμβου της ομάδας του στο Final 4 του Λονδίνου.

Διαβάστε τι είπε για τη σιγουριά του πως θα έρθει η κούπα, την αποθεωτική υποδοχή, το μπουγέλο στη συνέντευξη Τύπου, αλλά και τους νεαρούς συμπαίκτες του που θέλει να παντρέψει… πρώτους.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» για:

-την επόμενη μέρα της αποθεωτικής υποδοχής: «Νιώθω πολύ πιο ήπια και ταπεινά από ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Προσπαθούμε λίγο να ηρεμήσουμε. Χθες ήταν μια ευχάριστα δύσκολη μέρα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα. Παίζουμε την Πέμπτη με τον Ηλυσιακό εκτός έδρας και το Σάββατο στο ΣΕΦ με τον Απόλλωνα».


-την καλή παρουσία του Ολυμπιακού στα δύσκολα ματς: «Σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια δεν ξέρω τι παθαίνει η ομάδα, αλλά πάντα δείχνει έναν διαφορετικό χαρακτήρα και σχεδόν όλα τα κερδίζει. Είναι κάτι που μας χαροποιεί όλους. Δεν φοβόμαστε και στο τέλος νικάμε. Κανένα παιχνίδι δεν έχει τελειώσει στο πρώτο δεκάλεπτο. Αυτό το αποδείξαμε και πέρσι. Όσο μπορούμε και παίζουμε συγκεντρωμένα, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Όταν μια ομάδα παίζει 30-35 από τα 40 λεπτά καλά, τις περισσότερες φορές κερδίζει».

-την αυτοπεποίθηση που έδειξε η ομάδα: «Το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ ήταν κομβικό. Παίξαμε καταπληκτική άμυνα, πήραμε ψυχολογία, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να επιστρέψει στο ματς. Δεν πήγαμε με αυτοσκοπό να πάρουμε το τρόπαιο, αλλά για να το απολαύσουμε, αλλά μετά τη νίκη στον ημιτελικό και τον τρόπο που ήρθε, σκεφτήκαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και πάλι».

-το πότε πίστεψε πως κατακτήθηκε ο τίτλος: «Δεν ήθελα να θεωρήσω δεδομένο πως κερδίσαμε πριν τελειώσει το παιχνίδι. Όμως κάθε καλάθι που έμπαινε έλεγα μέσα μου ‘ντάξει, σήμερα δεν το χάνουμε’. Το είπα και στο γκολ φάουλ του Σερμαντίνι, και στο σουτ του Περπέρογλου και στο τρίποντο του Σπανούλη από τα εννιά μέτρα».

-την ικανότητα του Ολυμπιακού σε άμυνα και επίθεση: «Καλή η άμυνα, αλλά αν δεν μπει μέσα η μπαλίτσα, δεν γίνεται δουλειά. Φέτος είμαστε βελτιωμένοι πολύ στο παιχνίδι 5-5. Έχουμε δουλέψει με τον κόουτς, αλλά η ταχύτητα παραμένει το δυνατό μας σημείο».

-τη συμβολή του γυμναστή Ανδρέα Γκατζούλη: «Πρέπει να γίνει ειδική μνεία στον Ανδρέα Γκατζούλη, που κάνει καταπληκτική δουλειά και κοιτάζει τις λεπτομέρειες. Είναι τελειομανής και αυτό φαίνεται. Είναι αλυσίδα η ομάδα και ο γυμναστής είναι βασικό κομμάτι της αλυσίδας. Πιστεύω πως είμαστε μακράν η πιο οργανωμένη ομάδα στην Ευρώπη. Έβλεπα πως δούλευαν οι ομάδες στην Ισπανία και δεν έχουν καμία σχέση με τον Ολυμπιακό».

-το ποιος είχε την ιδέα για το μπουγέλο στη συνέντευξη Τύπου: «Όλοι συμβάλαμε λιγάκι».

-το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια: «Είστε βαλτοί κι εσείς μου φαίνεται (γέλια). Ας ολοκληρωθούν οι εγχώριοι τίτλοι και περιμένω τους καλούς μου φίλους να αποκατασταθούν πρώτα, τον Παπανικολάου, τον Μάντζαρη, τον Κατσίβελη…».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ