2013-05-19 09:57:03
Φωτογραφία για Στη Ρωσία πληρώνουν τους φόρους και από το διάστημα
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία της Εφορίας (ΟΥΕ) της Ρωσίας βοήθησε να πληρωθούν οι φόροι από το διάστημα.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό στο Συνέδριο για την επιχειρησιακή διαχείριση που διεξήχθη στη Μόσχα υπό την αιγίδα του οργανισμού της οικονομική συνεργασίας και ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), όπως ενημερώνει το πρακτορείο ITAR-TASS.

Ο πρώτος αστροναύτης που πλήρωσε τους φόρους από την τροχιά της Γης έγινε ο Πάβελ Βινογράδωφ, ο οποίος βρίσκεται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό από το τέλος του Μαρτίου.

Όπως λέγεται , στην ΟΥΕ απευθύνθηκε η βουλευτής της Κρατικής Ντούμας (Βουλής), πρώτη στον κόσμο γυναίκα-αστροναύτης Βαλεντίνα Τερεσκόβα. Από εκεί στο Κέντρο Διαχείρισης Πτήσεων μετάδωσαν τη μυστική λέξη για την πρόσβαση στην προσωπική υπηρεσία «προσωπική σελίδα» του φορολογούμενου που επιτρέπει στον φορολογούμενο να πληρώνει τους φόρους παντού όπου υπάρχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Χάρη σ’αυτή την υπηρεσία ο Βινογράδωφ, βρισκόμενος στην τροχιά της Γης, μπόρεσε να πληρώσει τον φόρο για το αγροτεμάχιο του στα περίχωρα της Μόσχας.


Ο επικεφαλής της ΟΥΕ Μιχαήλ Μισούστιν επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό στα παρασκήνια του συνεδρίου στις απαντήσεις που έδωσε στου δημοσιογράφους. Σύμφωνα με τη δήλωσή του είναι άλλη μία επιβεβαίωση ότι όσο μακριά και να βρίσκεται ο άνθρωπος από την Υπηρεσία της Εφορίας, μπορεί να πληρώνει τους φόρους εξ αποστάσεως.

Στο συνέδριο, πρόσθεσε, εκτός από τα θέματα της Εφορίας που αφορούν στην εξαγωγή των κεφαλαίων θα συζητηθούν και "οι καινοτομίες που εισέρχονται στη διαχείριση της Εφορίας ", καθώς και οι εκτός χώρου υπηρεσίες "οι οποίες παρέχονται στον φορολογούμενο για να μπορεί άνετα να εκτελεί τα καθήκοντά του ". Όπου και να βρίσκεται ο φορολογούμενος, αποκτάει τη δυνατότητα να πληρώσει τους φόρους μέσω των αντίστοιχων διαδικτυακών πυλών της υπηρεσίας της Εφορίας.

Με τη σειρά του ο διευθυντής του Κέντρου της εφοριακής πολιτικής και διαχείρισης ΟΟΣΑ, Πασκάλ Σεν-Αμάν, σημείωσε ότι στον κόσμο "υπάρχει μέχρι στιγμής μόνο μία χώρα που κατάφερε να μαζέψει τους φόρους από τον άνθρωπο που βρίσκεται στο διάστημα ". Και πρόσθεσε ότι στον κόσμο "δεν υπάρχουν πολλές χώρες ", όπου τόσο δυναμικά εισάγονται οι καινοτομίες στην διαχείριση της Εφορίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ