2013-05-19 12:32:51
Φωτογραφία για Τα συμβόλαια της ΑΕΚ στην Γ'
Διαβάστε ποια είναι η απόφαση των Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς για το ύψος των συμβολαίων που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στη Γ' Εθνική. Το ταβάνι των 50.000 ευρώ και οι «ειδικές» περιπτώσεις για ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τους κράχτες.

 

Εκκινώντας από τη Γ' Εθνική, η ΑΕΚ θέλει να βάλει τις βάσεις για το χτίσιμο μίας ομάδας που θα έχει μέλλον και θα εμφανιστεί έτοιμη για πρωταθλητισμό στη Σούπερ Λίγκα όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Τούτο όμως δεν συνεπάγεται κιόλας ότι θα γίνουν σπατάλες δεξιά και αριστερά προκειμένου να πειστούν κάποιοι να παραμείνουν στην ομάδα ή επειδή κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε υψηλότερες κατηγορίες.

«Προσφέρουμε το όραμα της επιστροφής στην Α' Εθνική σε δικό μας γήπεδο. Όποιος θέλει μας ακολουθεί» είναι το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη το οποίο στο εξής θα μεταφέρεται μέσω του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Νίκου Λυμπερόπουλου στους ποδοσφαιριστές που θα προσεγγίσουν οι δύο άνδρες στην επιχείρηση δημιουργίας του ρόστερ της Ένωσης για την επόμενη σεζόν.

Με το σκεπτικό αποφασίστηκε ότι στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών θα μπει το ταβάνι των 50.000 ευρώ (συνολικές απολαβές). Αυτά θα τα λαμβάνουν οι πιο ικανοί, έμπειροι και στυλοβάτες της ομάδας την ερχόμενη σεζόν. Σαφώς λιγότερα θα παίρνουν οι νεαροί παίκτες της Ένωσης, ουδείς όμως δεν θα πέσει από τις 15.000 ευρώ το χρόνο. Το βασικότερο όλων δε είναι ότι θα πληρώνονται στην ώρα τους!
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ