2012-04-04 12:16:08
Φωτογραφία για Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης της Δέσποινας Καμπούρη
Βλέποντας τη Δέσποινα Καμπούρη να κρατάει στη αγκαλιά της την κόρη της, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο ευτυχισμένη είναι και πόσο βαθιά συναισθήματα έχει γι’αυτήν. Αυτή την περίοδο η Δέσποινα προετοιμάζει τη βάφτιση της μικρής η οποία θα γίνει γύρω στο τέλος Μαΐου και το entertv.gr εξασφάλισε όλες τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία και την τέλεση του μυστηρίου.

Η «Ποκαχόντας» όπως την έχει ονομάσει λόγω της ομορφιάς και του σκούρου χρώματος των μαλλιών της θα πάρει το όνομα Έλενα, από τη γιαγιά της, τη μητέρα του Βαγγέλη Ταρασιάδη.

Η παρουσιάστρια νιώθει πολύ χαρούμενη και έχει μια γλυκιά προσμονή. Λόγω της ευαισθησία της όσον αφορά τα παιδιά η Δέσποινα αποφάσισε ότι  τα προσκλητήρια και οι μπομπονιέρες θα αγοραστούν από  «το Χαμόγελο του παιδιού». Μαζί με τον πατέρα της Έλενας και τους νονούς της μικρής  μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχουν καταλήξει στα βαφτιστικά που θα φορέσει η «πριγκίπισσά» τους. Επίσης, η Δέσποινα θα επιμεληθεί η ίδια το μενού για το τραπέζι της βάφτισης.


Η «μαμά» Έλενα και ο «μπαμπάς» Βαγγέλης έχουν ήδη επιλέξει τους νονούς που θα βαφτίσουν την κόρη τους. Ο ένας θα είναι ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Μάνος Μαγιάτης, ο οποίος γνωρίζεται χρόνια με τη Δέσποινα Καμπούρη και έχει μαζί της μια δυνατή φιλική σχέση. Ο άλλος νονός της μικρής Έλενας, σύμφωνα με  τις αποκλειστικές πληροφορίες του entertv.gr, θα είναι o στενός φίλος του Βαγγέλη Ταρασιάδη, ο επιχειρηματίας Βασίλης Σκλαβούνος. Οι δύο νονοί είναι ξετρελαμένοι με την Έλενα, και  ο Μάνος Μαγιάτης μάλιστα της έχει δώσει  ένα δικό του χαϊδευτικό όνομα φωνάζοντας την  «Ελενάλντα».

Η βάφτιση θα γίνει εκτός Αθηνών σε παραλιακό μέρος κοντά στη θάλασσα. Επιθυμία τόσο της Δέσποινας όσο και του Βαγγέλη Ταρασιάδη είναι να έχουν κοντά τους εκείνη τη σημαντική μέρα μόνο  τα πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα και τους φίλους τους και να απολαύσουν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της κόρη τους.  Για το λόγο αυτό το μυστήριο θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους καλεσμένους.
entertv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ