2013-05-23 23:14:08
Φωτογραφία για Ποδήλατα κοινόχρηστα σε Δήμους προς 3.867 Ευρώ- Ακολουθούν κολωνάκια και ποδηλατόδρομοι...!!!
Η εταιρία «AMCO ABBE» που εμπορεύεται το «Αυτοματοποιημένο Σύστημα Κοινοχρήστων Ποδηλάτων», ήρθε μονομιάς στον αφρό της επικαιρότητας με ερώτηση στο βουλή του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. 

 

Ο …, περίεργος βουλευτής ερωτούσε να μάθει πως συμβαίνει  Δήμοι σε περίοδο ισχνών αγελάδων να σπαταλούν  χρήματα για να αγοράσουν ποδήλατα προς 3.867 ευρώ το καθένα όταν στην αγορά ο οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει ποδήλατο με 500 ευρώ...??? Και επίσης πως είναι δυνατόν να εμφανίζεται πάντα η ίδια εταιρεία…???

     

Όσοι νομίζουν πως οι επερχόμενες εκλογές θα είναι άτονες, άνευρες κι υποτονικές κάνουν μεγάλο λάθος.

      

Τα κολωνάκια που άνθισαν τυχαίως…, σε όλους τους δήμους της χώρας, συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία που ασφαλίζει τυχαίως…, - κι αυτή - , όλα τα οχήματα των δήμων της Αττικής, οι ποδηλατοδρόμοι που χρηματοδοτήθηκαν με αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, τυχαίως…, - κι αυτοί -, χωρίς να πληρούν και τις αναγκαίες προδιαγραφές…, Θα έρθουν όλα στο προσκήνιο και θα εμπλουτίσουν τη δημοτική-πολιτική αντιπαράθεση…!!!

      

Εκεί όμως που θα πέσει πολύ γέλιο…, ίσως και κλάμα θα είναι όταν θα βγουν στα φόρα υποθέσεις με σκουπίδια…, με νεκροταφεία και ΜΚΟ…!!!

                                                   Γ. Σπ. Π
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ