2013-05-23 23:23:42
Φωτογραφία για Σε εξέλιξη η αξιολόγηση των δομών σε 11 δήμους...!!!
Σεξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες αξιολόγησης των δομών στους δήμους Αθηναίων, Αμφιλοχίας, Έδεσσας, Θεσσαλονίκης, Καλλιθέας, Κω, Λαρισαίων, Λευκάδας, Λεβαδέων, Λίμνης Πλαστήρα και Σκύρου, 

 η οποία γίνεται με δική τους πρωτοβουλία, που αποδέχθηκε το υπουργείο Εσωτερικών.

Η διαδικασία αφορά στην αξιολόγηση, αναδιοργάνωση των δομών των δήμων, στην αξιολόγηση της λειτουργίας των δομών, της οργάνωσης των πόρων και των συνεργασιών των δήμων.

Ήδη για το σκοπό αυτό έχει συγκροτηθεί από το υπουργείο Εσωτερικών Ομάδα Αξιολόγησης, η οποία αποτελείται από υπαλλήλους του υπουργείου, από αιρετούς και εμπειρογνώμονες.

Παράλληλα σε κάθε δήμο έχει συσταθεί εσωτερική Ομάδα Εργασίας, από υπαλλήλους του, η οποία έχει αναλάβει την οργάνωση και τον συντονισμό της διαδικασίας, την επιτάχυνση των ενεργειών και τη συνεργασία και λήψη ενημέρωσης και βοήθειας από το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι προδιαγραφές και τα κριτήρια περιλαμβάνονται σε σχετική μελέτη της ΕΕΤΑΑ, η οποία έχει εγκριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών.

Αναλυτικά η μελέτηΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ_ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ & ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ-Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ