2013-05-25 08:41:04
Φωτογραφία για Υπό την απειλή ότι θα βρεθούν στο δρόμο ,ζει μια εξαμελής οικογένεια από την Πρέβεζα
Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο πατέρας της οικογένειας , ο Δήμος μεθοδεύει την διαπόμπευση της οικογένειας του από το σπίτι στο οποίο διαμένει ο ίδιος και η εξαμελής οικογένεια του.

“Άνεργοι όλοι στην οικογένεια και δεν ξέρουμε αν θα έχουμε αύριο σπίτι “ μας δήλωσε χαρακτηριστικά ένα από τα μέλη της οικογένειας. Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο πατέρας της οικογένειας η υπόθεση περιπλέκεται διότι “ Το σπίτι που μένουμε ,άνηκε σε μια κυρία η οποία έχει πεθάνει. Είχε δώσει όμως ρητή εντολή προς τους κληρονόμους να μην μας δημιουργήσει κανείς πρόβλημα" .

Συνεχίζοντας ο Πατέρας μας ανέφερε” Η Υπόθεση περιπλέκεται και μπαίνει στη μέση ο Δήμος ,διότι βρέθηκε μια διαθήκη ,η οποία αναφέρει ότι το συγκεκριμένο κτήριο το παραχωρεί στο Δήμο.” “ Δεν έχουμε πρόβλημα να αποχωρήσουμε από το σπίτι ,φτάνει ο Δήμος να μας εξασφαλίσει μια άλλη οικία να μείνουμε” Κατέληξε με ύφος τρεμάμενο και απογοητευμένος ο Πατέρας της οικογένειας.

Έπειτα από όλα αυτά θα πρέπει ο Δήμος Πρέβεζας να δει με περισσότερη ευαισθησία την υπόθεση αυτή και να μην εκδιωχθεί μια ολόκληρη οικογένεια που σημειωτέον δεν έχει καμία πηγή πόρων να εξασφαλίσει ούτε τα απαραίτητα.

http://prevezabest.blogspot.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ