2013-05-25 08:50:21
Φωτογραφία για ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ
Οι καλές εμφανίσεις του Απόλλωνα Πατρών κόντρα στον Ολυμπιακό άφησαν... γλυκιά γεύση στο φινάλε, σύμφωνα με το Νίκο Αργυρόπουλο.

Οι «μελανόλευκοι» αποκλείστηκαν από τα ημιτελικά της Α1 Μπάσκετ, γνωρίζοντας δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους με τους πρωταθλητές Ευρώπης, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν έπιασαν καλή απόδοση. Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός τους, Νίκος Αργυρόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για τη φετινή σεζόν, που ολοκληρώθηκε για τον Απόλλωνα Πατρών: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι για την πορεία που κάναμε μέχρι τώρα, καθώς πετύχαμε δύο στόχους σε μία χρονιά. Θέλαμε να είμαστε αξιοπρεπείς στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό κι αυτό φάνηκε με την καλή εμφάνιση που κάναμε, κάτι που μας αφήνει γλυκιά γεύση στο τέλος».

Για την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό: «Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του αγώνα και καταφέραμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον πρωταθλητή Ευρώπης. Δεν φοβηθήκαμε, αλλά στο τέλος δεν ήμασταν ψύχραιμοι και ο πιο έμπειρος που ήταν ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ POLE POSITION
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ POLE POSITION
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ