2013-05-25 11:24:03
Φωτογραφία για ΕΝ... ΑΝΑΜΟΝΗ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΣΤΟ
Παρά τα δημοσιεύματα από την Κορσική ότι «κλείνει» στην Μπαστιά, ο Φρανσουά Μοδέστο περιμένει να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό, κάτι που ισχύει και για την περίπτωση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος παραμένει στην Ελλάδα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, μέχρι να τελειώσουν τα σχολεία των παιδιών του και μετά θα πάει για διακοπές στη Μαγιόρκα.

Μέχρι τότε αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει και το εάν θα συνεχίσει ή όχι και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.

Οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων βρλισκονται στο Λονδίνο για τον αποψινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιάννη Βρέντζο και τον Σάββα Θεοδωρίδη να έχουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Γουέμπλει επαφές με κορυφαία στελέχη της UEFA και με εκπροσώπους άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ και ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να υπάρξουν ουσιαστικές επαφές για τον διεθνή Βόσνιο πλέι μέικερ Μισίμοβιτς που θέλει να φύγει από την Κίνα, να επιστρέψει στην Ευρώπη και έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ, υπάρχει θέμα συζητήσεων του Ολυμπιακού με τον Ζόρντι Κρόιφ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ