2013-05-25 12:03:42
Φωτογραφία για Θέλει δανεικό τον Μέσι για 4 ματς η Νιούελς!!
Την επιθυμία της Νιούελς Ολντ Μπόις να πάρει ως δανεικό τον Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα για τα τελευταία της παιχνίδια στο φετινό Κόπα Λιμπερταδόρες, αποκάλυψαν αργεντίνικα ΜΜΕ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Λιονέλ Μέσι, επιθυμεί να κάνει το μεγάλο κόλπο του καλοκαιριού, αποκτώντας για λίγα ματς τον 25χρονο άσο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα από το Ροζάριο θέλει να ξαναντύσει στα κόκκινα και μαύρα τον κορυφαιό παίκτη του κόσμου την τελευταία τριετία, ώστε να τον έχει στη διάθεσή της για τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και -αν προκριθεί στον τελικό- στον διπλό τελικό.

Αυτό μπορεί να γίνει καθώς υπάρχει κανονισμός που επιτρέπει στις ομάδες να κάνουν μέχρι και τρεις αλλαγές σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Φυσικά, η Νιούελς καλείται πρώτα να φτάσει μέχρι τους "4" του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τους Αργεντίνους να έχουν μπροστά τους δύο ματς-φωτιά με τη Μπόκα Τζούνιορς για τα προημιτελικά.

Από την πλευρά του πάντως ο πατέρας του Μέσι, Χόρχε, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η συγκεκριμένη επιθυμία της Νιούελς δύσκολα θα πραγματοποιηθεί:

"Η Νιούελς θέλει δανεικό τον Λεό; Αυτό είναι τρελό. Δεν νομίζω πως έχει λογική να παίξει σε αυτά τα παιχνίδια", δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα της πατρίδας του "Clarín".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ