2013-05-27 02:11:05
Φωτογραφία για BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe: Η BMW μας κάνει να ονειρευόμαστε μία μελλοντική 8άρα [Video]
Η BMW και ο σχεδιαστικός οίκος Pininfarina διάλεξαν το φημισμένο Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013, προκειμένου να παρουσιάσουν την BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe.

Ένα υπέροχο Coupe οι διαστάσεις του οποίου παραπέμπουν σε BMW Σειρά 7 και ο σχεδιασμός του σε μία μελλοντική BMW 8 Series.

Η σχεδίαση της BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe στο εμπρός μέρος είναι τυπική για BMW, με τα φωτιστικά σώματα να είναι πιο στενά από ότι στα αυτοκίνητα παραγωγής. Το πίσω μέρος όμως ξεφεύγει από τη σχεδιαστική λογική της μάρκας, όπως αυτή εκφράζεται σήμερα στα αυτοκίνητά της, εγκαταλείποντας τα φώτα σχήματος "L" για ένα ενιαίο φωτιστικό σώμα το οποίο απαρτίζεται από LED και διατρέχει όλο το πίσω μέρος.

Το εσωτερικό δεν έχει την ίδια τόλμη με το αμάξωμα, με το Lusso στην ονομασία του πρωτότυπου να δικαιολογεί τη γεμάτη πολυτέλεια προσωπικότητά του. Παντού υπάρχει δέρμα ενώ η καμπίνα διαθέτει ξύλο Kauri ηλικίας 48.000 ετών παρακαλώ.

Για τα μηχανικά μέρη της BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe δεν έχουν δοθεί από τη γερμανική μάρκα κάποιες λεπτομέρειες. Παρόλα αυτό ο λογότυπος V12 στις πίσω κολόνες προδίδει πως πρόκειται για τον 6.0 με τους 544 ίππους που όμοιό του συναντάμε μόνο στην BMW 760i.
peritroxon.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ