2012-04-04 17:30:13
Φωτογραφία για Έμποροι ναρκωτικών στη Νορβηγία δικάζονται για... απάτη!
Δύο άνδρες θα δικαστούν για «απάτη» στη νορβηγια επειδή έβαλαν στην τσέπη τους σχεδόν 4.000 ευρώ για ένα κιλό χασίς που δεν παρέδωσαν ποτέ, αναφέρει σήμερα η...νορβηγική εφημερίδα «Αφτενπόστεν».

Για την αστυνομία, οι δύο άνδρες, η δίκη των οποίων από δικαστήριο του Όσλο θα αρχίσει στις 23 Απριλίου, δεν έπρεπε να δεχθούν το ποσό των 30.000 κορωνών (3.962 ευρώ) για ένα αγαθό που «δεν είχαν την πρόθεση να παραδώσουν».

«Δεν βλέπω τι το ιδιαίτερο έχει. Εκτιμάμε πως πρόκειται σε κάθε περίπτωση για μια απατη », δήλωσε μία αξιωματούχος της αστυνομίας, η Τόνε Μπάιστινγκ, την οποία επικαλείται επίσης η εφημερίδα.

Η υπόθεση καθίσταται πιο περίπλοκη από το γεγονός ότι ούτε ο μηνυτής ούτε οι ύποπτοι παραδέχονται ότι συμμετείχαν σε αγοραπωλησία ναρκωτικών, καθώς ο πρώτος διαβεβαιώνει ότι ληστεύτηκε από αγνώστους ενώ οι δεύτεροι πως συγκέντρωσαν τα χρήματα πουλώντας υλικό πληροφορικής.

«Τι ήθελαν να κάνει ο πελάτης μου;», δήλωσε η Ούνι Φρις, η δικηγόρος ενός από τους δύο κατηγορουμένους, την οποία επικαλείται η εφημερίδα. «Αν είχε παραδώσει, θα απήγγειλαν και πάλι κατηγορία σε βάρος του, αλλά ο πελάτης μου αρνείται σε κάθε περίπτωση ότι εμπλέκεται σε εμπόριο ναρκωτικών».
bloglines.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ