2013-05-28 10:25:04
Φωτογραφία για Αναστασιάδης - Έρογλου Δρακόντεια μέτρα ασφάλειας για το δείπνο μεταξύ των δύο ηγετών
Καμία προσδοκία δεν υπάρχει για το δείπνο της ερχόμενης Πέμπτης ανάμεσα στους ηγέτες των δυο κοινοτήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά γύρω από το δείπνο, θα κριθούν κατά τις επαφές που θα έχει ο Αυστραλός αξιωματούχος αύριο με τους δυο ηγέτες.

Την ίδια ώρα στις Βρυξέλλες, η Άγκυρα κλήθηκε εκ νέου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Κύπρο.

Το δείπνο των δυο ηγετών που πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία του Αλεξάντερ Νταουνερ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου, στις επτά και τριάντα το βράδυ.

Ως χώρος τέλεσης του δείπνου, έχει επιλεγεί ο χώρος, όπου πραγματοποιούσαν συνομιλίες, οι Χριστόφιας και Έρογλου, δηλαδή η οικία της ειδικής αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα Λίζας Μπατενχαιμ, η οποία δεν χρησιμοποιείται από την ίδια.

Όπως το Mega πληροφορείται, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, καθώς έξω από τον χώρο του παλαιού αεροδρομίου Λευκωσίας, οι στρατιώτες του ΟΗΕ, αναμένουν διαδηλωτές από διαφορές οργανώσεις.

Επισήμως δεν θα υπάρχουν μεταφραστές, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως σίγουρα τουλάχιστον ο κύριος Ερογλου θα έχει κάποιον που θα εκτελεί αυτά τα χρέη.

Ωστόσο, πηγή με την οποία το Mega επικοινώνησε, είπε ξεκάθαρα πως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο μετά το παρασκήνιο που προηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες και την κατακραυγή κατά του Αλεξάντερ Νταουνερ.
offsite.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ