2013-05-29 11:07:12
Φωτογραφία για ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ
Μονόδρομο αποτελεί για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού η νίκη στον τρίτο τελικό πλει - οφ σήμερα (19:00), ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, απέναντι στην Βουλιαγμένη.

Οι ερυθρόλευκες, οι οποίες έχουν ηττηθεί στα δύο πρώτα ματς (9-12 στον Πειραιά, 13-11 στον Λαιμό) βρίσκονται με την ...πλάτη στον τοίχο και δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, με την Γιακάεβα να μετέχει στις προπονήσεις, δείχνουν πιο αποφασισμένες από ποτέ να μειώσουν την σειρά σε 2-1 νίκες και να ξαναμπούν στο κυνήγι του φετινού τίτλου.

Εφόσον η Βουλιαγμένη κερδίσει, αυτομάτως αναδεικνύεται πρωταθλήτρια για δεύτερη διαδοχική σεζόν με 3-0 νίκες, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η σειρά των τελικών θα μεταφερθεί εκ νέου στο κολυμβητήριο του Λαιμού το ερχόμενο Σάββατο 1 Ιουνίου (19:00) και εφόσον χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι, ο νέος πρωταθλητής θα κριθεί στο κολυμβητήριο του Πειραιά στις 2 Ιουνίου (19:00).

Ο Χάρης Παυλίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό προβλημα ενώ έχει ρίξει το κύριο βάρος στην βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας, αλλά και στον ψυχολογικό τομέα των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ