2013-05-29 16:14:05
Φωτογραφία για ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ 3ο ΤΕΛΙΚΟ...
Με φόντο την ανακοίνωση-διαμαρτυρία της Βουλιαγμένης για την "αντιαθλητική συμπεριφορά", όπως την χαρακτηρίζει, της ξένης παίκτριας του Ολυμπιακού Ασελ Γιακάεβα διεξάγεται στις 7μμ ο 3ος τελικός των πλέι οφ της Α1 γυναικών στον Πειραιά.

Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του 3ου τελικού στον Πειραιά (19:00), η Βουλιαγμένη αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το ξύλο που έφαγαν, όπως υποστηρίζει, οι παίκτριες της υπό την ανοχή των διαιτητών, στον 2ο τελικό το περασμένο Σάββατο (25/5) από την ξένη παίκτρια του Ολυμπιακού, Καζακστανή, Ασέλ Γιακάεβα, στο Λαιμό.

Άξιο απορίας είναι πάντως γιατί η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν βγήκε την Κυριακή, τη Δευτέρα ή την Τρίτη και επιλέχθηκε να βγει την ίδια μέρα του τελικού ηλεκτρίζοντας ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Η Βουλιαγμένη έχει πετύχει ήδη δυο νίκες, στον Πειραιά και στο Λαιμό και με νίκη απόψε θα φτάσει με 3-0 στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα σφυρίξουν οι Βασιλείου-Σταυρίδης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Διαμαρτυρόμαστε έντονα, γιατί στον αγώνα Α1 Γυναικών ΝΟΒ-ΟΣΦΠ, που έγινε στις 25/5/13, με την ανοχή των Διαιτητών, ο αγώνας ήταν σκληρός και αντιαθλητικός σε βάρος των αθλητριών της ομάδας μας. Η πιο κραυγαλέα, απαράδεκτη και αντιαθλητική ήταν η συμπεριφορά της ξένης παίκτριας του Ολυμπιακού, η οποία ήρθε στην Ελλάδα για μία εβδομάδα ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Ολυμπιακού στα Play Off και χτυπούσε τις αθλήτριες του Ν.Ο.Β. σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η πιο πάνω παίκτρια, όπως μπορεί να φανεί και από το video του αγώνα, το οποίο είναι στη διάθεση όλων, χτύπησε κατά σειρά την αθλήτρια του ΝΟΒ Ντίνα Κουτέλη με γροθιά, την Χριστίνα Τσουκαλά με κλωτσιά και το αποκορύφωμα της αντιαθλητικής της συμπεριφοράς ήταν η κλωτσιά στο πρόσωπο στην αθλήτριά μας Αντιγόνη Ρουμπέση, χτύπημα το οποίο έμεινε ατιμώρητο. Σημειώνουμε ότι η αθλήτριά μας Α.Ρουμπέση, που εξήλθε αιμόφυρτη από το νερό, δεν κατάφερε μετά από αυτό να αγωνιστεί στη συνέχεια του αγώνα, ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο, είναι δε εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή της για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Σε καμιά περίπτωση δε θέλουμε να ζητήσουμε εξαίρεση διαιτητών για ανεπάρκεια και ελλιπή γνώση κανονισμών, ελπίζουμε όμως να μην ξαναγίνουν παρόμοια περιστατικά που πλήττουν το άθλημα που όλοι μας υπηρετούμε, για να συνεχίσει να έχει κύρος και επιτυχίες.

Να σημειωθεί τέλος ότι λόγω του γεγονότος πως πολλές αθλήτριες του ΝΟΒ είναι και μέλη της Εθνικής Ομάδος Γυναικών, η οποία έχει αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος αγωνιστικές υποχρεώσεις, θεωρούμε πως η προστασία από τέτοιες συμπεριφορές, κρίνεται απολύτως αναγκαία".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ