2013-05-31 06:03:05
Φωτογραφία για Δεν θα παραστεί στην κηδεία της θείας η Αντζελίνα Τζολί
Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της ότι υπεβλήθη σε προληπτική διπλή μαστεκτομή, ο θάνατος χτύπησε την πόρτα της Αντζελίνα Τζολί.

Η αγαπημένη της θεία, η μικρότερη αδελφή της μητέρας της, έφυγε από τη ζωή, ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η Ντέμπι Μάρτιν πέθανε σε ηλικία 61 ετών στο Ιατρικό Κέντρο Παλομάρ στο Εσκοντίντο κοντά στο Σαν Ντιέγκο και ο σύζυγός της Ρον Μάρτιν δήλωσε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News ότι η Ντέμπι έφερε το ίδιο μεταλλαγμένο γονίδιο, το BRCA1, με τη Χολιγουντιανη ηθοποιό.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Τζολί δεν θα δώσει το παρόν στην κηδεία της θεία της που θα γίνει την Κυριακή στις 2 Ιουνίου, μιας και θα παραστεί στην πρεμιέρα της ταινίας «WorldWarZ» με τον Μπραντ Πιτ στο Λονδίνο.

"Τακτοποιούμε τις τελευταίες εκκρεμότητες για την κηδεία της Ντέμπι, που θα γίνει την Κυριακή στο νεκροταφείο El Camino στο Sorrento Valley" δήλωσε ο θείος της Αντζελίνα, Ρον και πρόσθεσε:

"Η Άντζι θα είναι στο Λονδίνο την Κυριακή, οπότε δε θα μπορέσει να πει το τελευταίο αντίο στη θεία της. Έχει επικοινωνήσει όμως μαζί μας και μας έχει εκφράσει την αγάπη της και την αμέριστη συμπαράστασή της".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ