2013-06-02 12:42:07
Φωτογραφία για ΜΕΝΕΙ 'Η... ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ
Τρία χρόνια ανήκει στον Ολυμπιακό ο Σουμπίνιο και έχει παίξει σε ισάριθμες σεζόν δανεικός, αγωνιζόμενος σε 4 ομάδες. Ο Μίτσελ θα αποφασίζει για το μέλλον του. Αν τον κόψει τότε θα μπει πωλητήριο, καθώς μένει ελεύθερος το 2014, όπως υποστηρίζει ο "Ερυθρός Κατάσκοπος" του "RedPlanet.gr".

Αναλυτικά Ο Σουμπίνιο αποτελεί μία από τις πρώτες μεταγραφές του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήρθε στον Πειραιά τον Αύγουστο του 2010 από τον Εθνικό, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο 27χρονος (21/9/1986) πλέον Σουμπίνιο, είναι χαρακτηριστικό πως αν και ανήκει στον Ολυμπιακό από το 2010 και στις τρεις χρονιές έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε άλλη ομάδα. Την σεζόν 2010-11 παραχωρήθηκε σε Πανσεραϊκό και ΟΦΗ, την επόμενη (2011-12) στον Λεβαδειακό, ενώ φέτος (2012-13) αγωνίστηκε στον Ατρόμητο, έχοντας πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις σε όλες τις ομάδες που έπαιξε, σημειώνοντας αρκετά γκολ και μοιράζοντας μπόλικες ασίστ.


Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, όμως, δεν κατάφερε τα τελευταία τρία καλοκαίρια να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ερνέστο Βαλβέρδε και Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ πρόβλημα για εκείνον ήταν και το γεγονός πως πιάνει θέση ξένου. Δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάντα στην λίστα ποδοσφαιριστών που κόπηκαν. Το συμβόλαιο του Σουμπίνιο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014, δηλαδή την επόμενη σεζόν μένει ελεύθερος.

Ο Λατινοαμερικανός θα επιστρέψει στον Πειραιά μετά την λήξη των playoffs της Super League και ο κόουτς Μίτσελ θα είναι ο άνθρωπος που θα αποφασίσει το αν θα μείνει στο μεγάλο λιμάνι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ο Σουμπίνιο. Αναμένεται να τον πάρει μαζί του στην προετοιμασία, θα τον παρακολουθήσει από κοντά, θα τον τεστάρει βγάζοντας τα συμπεράσματα του και εκεί θα αποφασίσει.

Υπάρχει όμως μία διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Αν ο Μίτσελ δεν μείνει ικανοποιημένος από τον Σουμπίνιο και κρίνει πως δεν τον χρειάζεται, τότε ο Ολυμπιακός δεν θα ψάξει σύλλογο ώστε να τον παραχωρήσει δανεικό. Αντιθέτως, θα ψάξει ομάδα και θα περιμένει προτάσεις, είτε από την Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό, ώστε να τον πουλήσει, παραχωρώντας τον Βραζιλιάνο χαφ με κανονική μεταγραφή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαμά μου... η Madonna!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μαμά μου... η Madonna!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ