2013-06-02 22:51:41
Φωτογραφία για Ηρθε ο Μπαϊράμι για τον Παναθηναϊκό
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και το βράδι της Κυριακής έφτασε στην Αθήνα το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο παίκτης δήλωσε πως «είναι τιμή μου ο ΠαναθηναΪκός» και αναμένεται τη Δευτέρα να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους πράσινους.

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η απόκτηση του επιθετικού Μάρκους Μπεργκ, που είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση από τις μεταγραφές που θέλουν να κάνουν οι Πράσινοι, λόγω του υψηλού κασέ του και της ποιότητάς του. Το Σαββατοκύριακο οι επαφές με τον Σουηδό συνεχίστηκαν, η διαφορά που τους χώριζε τροχίστηκε κι άλλο και όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Χοσέ Τοτσέ. Ο Ισπανός επιθετικός δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα του τριφυλλιού, καθώς το μπάτζετ των Πρασίνων δεν μπορεί να αντέξει δύο μεγάλα συμβόλαια (περίπου 550.000 παίρνει ο Τοτσέ και 600.000 ο Μπεργκ) κάτι που σημαίνει ότι αναζητείται η λύση συνεργασίας μαζί του
. Ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου είχε πει ότι θέλει να δημιουργήσει δίδυμα σε κάθε θέση, κάτι που σημαίνει ότι αν ο Τοτσέ αποχωρήσει, υπάρχουν πιθανότητες να παραμείνει ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Αν δεν τα βρουν στο οικονομικό και αποχωρήσει και ο Αργεντίνος, που πρόλαβε να εντυπωσιάσει στα λίγα ματς που αγωνίστηκε φέτος, θα αναζητηθεί άλλος επιθετικός. Ο τρίτος επιθετικός θα είναι από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το πιθανότερο ο Κώστας Αποστολόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στον 25χρονο ακραίο χαφ Εμίρ Μπαιράμι θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα και θα υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του.

Στο πράσινο στόχαστρο είναι ακόμη οι Φάλκενμπουργκ και Μπόρεκ, ενώ και ο Μόρας είναι στα υπόψιν για το κέντρο της άμυνας. Τις τελευταίες μέρες οι Νταμπίζας, Σαραβάκος ακόμη και ο Αναστασίου είχαν επαφές και μελετούν ποδοσφαιριστές που υπό προυποθέσεις μπορεί να παίξουν στον ΠΑΟ. Μάλιστα είδαν και αρκετά ματς των πλέϊ-οφ, ώστε να δουν κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει, όπως οι Φυτανίδης, Γεωργίου, Κοροβέσης, Σανκαρέ κ.α.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ