2013-06-06 12:58:34
Φωτογραφία για Ανανέωσαν με Μπάγερν Ριμπερί και Φαν Μπούιτεν
Παίκτες της Μπάγερν Μονάχου ως το 2017 και το 2014 αντίστοιχα θα είναι οι Φρανκ Ριμπερί και Ντάνιελ φαν Μπούιτεν, οι οποίοι υπέγραψαν νέα συμβόλαια.

Στη Μπάγερν Μονάχου θα παραμείνουν οι Φρανκ Ριμπερί και Ντάνιελ φαν Μπούιτεν.

Ο πρώτος εδώ και μέρες γραφόταν ότι έχει συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του και αυτό επιβεβαιώθηκε μέσω ανακοίνωσης του συλλόγου, ο οποίος γνωστοποίησε πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2017.

Όσο για την περίπτωση του Βέλγου αμυντικού, ο παίκτης έμενε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και οι Βαυαροί ανανέωσαν τη συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο.

"Είναι δύο σημαντικοί παίκτες για την ομάδα και θα συνεχίσουμε να τους έχουμε. Ο Φρανκ και ο Ντάνιελ τα έχουν πάει πολύ καλά τις προηγούμενες σεζόν και έχουν κάνει τη διαφορά σε κρίσιμους αγώνες" ήταν το σχόλιο του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Από την πλευρά του ο Ριμπερί δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω στο Μόναχο. Το είχα υποσχεθεί στους οπαδούς και τήρησα τον λόγο μου. Για την οικογένειά μου και για μένα η Μπάγερν και το Μόναχο έχουν γίνει δεύτερο σπίτι μου. Και είμαι σίγουρος πως τα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλοι τίτλοι".

Τέλος, ο Φαν Μπούιτεν είπε: "Όλοι γνωρίζουμε τι είναι η Μπάγερν Μονάχου. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για έναν παίκτη αυτή τη στιγμή, είναι η πιο σταθερή και επιτυχημένη ομάδα. Είμαι χαρούμενος που θα μπορώ να βοηθήσω στην κατάκτηση κι άλλων τίτλων την επόμενη σεζόν".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ