2013-06-06 22:16:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Σεμινάριο με θέμα την αστική ανάπτυξη και τον σιδηρόδρομo
Το Εργαστήριο Πολεοδομικού και Χωροταξικού Σχεδιασμού του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο της Ζυρίχης (ΕΤΗ) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο συνδιοργανώνουν θερινό εντατικό εργαστήριο / σεμινάριο με θέμα την ολοκληρωμένη προσέγγιση του χώρου και την ανάπτυξη των σιδηροδρόμων με μελέτη περίπτωσης την Πάτρα (Urban and Railway Development in Patras).

Η διεξαγωγή του θερινού εργαστηρίου / σεμιναρίου γίνεται με αυτοχρηματοδότηση των τριών συμμετεχόντων Ιδρυμάτων και την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο θερινό εργαστήριο θα συμμετάσχουν 20 περίπου Ελβετοί μεταπτυχιακοί φοιτητές, 10 περίπου μεταπτυχιακοί φοιτητές από το ΕΜΠ, 10 περίπου φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς και οι αντίστοιχοι συνοδοί και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι.

Οι εργασίες του θερινού εργαστηρίου θα διαρκέσουν επτά ημέρες (από Κυριακή 9/6/2013 έως Κυριακή 16/6/2013) καθημερινά 09:00 – 18:00 μμ. ενώ την Παρασκευή 14/6/2013 θα γίνει δημόσια ανοικτή παρουσίαση των πορισμάτων του στην Αγορά Αργύρη με ώρα έναρξης 9:30 πμ. Όλες οι παρουσιάσεις θα είναι στα αγγλικά.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ