2013-06-07 17:09:06
Φωτογραφία για Κωνωπίνα - ζωοκλοπές: Μια κακοφορμισμένη πληγή που ασταμάτητα αιμορραγεί!
Ανησυχητικές και παράλληλα επικίνδυνες διαστάσεις παίρνει η ολοένα αυξανόμενη εγκληματικότητα στη Κωνωπίνα, με έξαρση στις ζωοκλοπές.

Τα κρούσματα των ζωοκλοπών τελευταία είναι απανωτά και έχουν φέρει σε απόγνωση τους κτηνοτρόφους χωριανούς μας, που αισθάνονται απροστάτευτοι από την Πολιτεία.

Θύματα για μια ακόμη φορά ήταν, ο Βασίλης Χαϊδάκης που του έκλεψαν τρία (3) κατσίκια πριν από λίγες μέρες και ακολούθως ο Αποστόλης Ράπτης, που οι ζωοκλέφτες του έκλεψαν (3) γουρουνόπουλα και λίγο πριν το Πάσχα ο Γιώργος Καραμπούλης, που του πήραν τ’ αρνιά.

Το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας, που αστυνομεύει την περιοχή, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ολίγων υπηρετούντων Αστυνομικών, αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και να εμπεδώσει το αίσθημα ασφαλείας, στους –δοκιμαζόμενους- κατ’ επανάληψη κατοίκους.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, εκ του μακρόθεν, ενεργεί αποσπα σματικά με τις ομάδες ΟΠΚΕ να περιπολούν ενίοτε στην περιοχή, με ισχνά έως και μηδενικά αποτελέσματα.


Η Δικαιοσύνη είναι «τυφλή» και δεν βλέπει την επικρατούσα κατάσταση και γενικώς η Πολιτεία “νίπτει τας χείρας της” αφήνοντας έτσι, ένα μεγάλο απόστημα να εξελίσσεται σε αθεράπευτο καρκίνωμα.

Και έτσι φτάσανε οι κάθε λογής εγκληματίες, να αλωνίζουν την περιοχή, και να λυμαίνονται τον τόπο και το βιός των ταλαίπωρων χωριανών μας.

Τα περιστατικά που καταγγέλλονται στις Αστυνομικές Αρχές είναι ελάχιστα, καθώς τα περισσότερα αποσιωπούνται από τους παθόντες, γιατί βασιλεύει ο νόμος της σιωπής, μιας και το αίσθημα προστασίας των κατοίκων, έχει προ καιρού απολεσθεί.

Παράλληλα, συχνό είναι το φαινόμενο των αλλεπάλληλων διαρρήξεων σπιτιών, που προκαλούν φόβο και έντονη ανασφάλεια των ηλικιωμένων κατά κύριο λόγο, κατοίκων του χωριού μας.

Το κακό έχει παραγίνει και τα μελλούμενα είναι ακόμα πιο δυσοίωνα καθώς εγκυμονούν κινδύνους για ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα προκαλέσουν μεγαλύτερη οργή και τρόμο στους χωριανούς μας!

xiromeronews.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ