2013-06-07 20:54:16
Φωτογραφία για Νέα διάψευση του Ολυμπιακού για Λουίς Φαμπιάνο
Από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν κατηγορηματικά τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τους ερυθρόλευκους να εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Λουίς Φαμπιάνο.

Καθημερινά τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά εφημερίδας του Σάο Πάουλο να υποστηρίξει πως ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Λουίς Φαμπιάνο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάνει λόγο για προσφορά ακόμη και ύψους 5 (!) εκατομμυρίων ευρώ από τους Πειραιώτες για τον 32χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό! Σενάριο που αναπαράχθηκε και από ελληνικά ΜΜΕ.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας σαφώς και δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Αντίθετα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαψεύδουν κατηγορηματικά κάθε περίπτωση ενασχόλησης της ομάδας με τον Φαμπιάνο αφού οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κινηθούν σε άλλο μήκος κύματος στις μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός σίγουρα ψάχνει για παίκτες πιο μικρής ηλικίας, σε λογικό κόστος απόκτησης και με μεταπωλητική αξία.

Όπως έχουν επισημάνει οι Πειραιώτες θα υπάρξουν και δύο προσθήκες πολύ σημαντικών παικτών όμως όχι με τα δεδομένα Φαμπιάνο, αλλά με παίκτες που συγκεντρώνουν διαφορετικές προϋποθέσεις και στοιχεία.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ