2012-04-05 10:45:09
Φωτογραφία για Η ΕΠΟ ελέγχει τους φακέλους
Για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ μίλησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος πάντως δεν θέλησε να αναφερθεί ακόμα στην ανανέωση του συμβολαίου του.

«Φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων στο πρώτο παιχνίδι. Εκεί πιέζαμε, αλλά σκοράραμε μόνο ένα γκολ. Εδώ, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες γιατί πάλι έπαιξε πίσω ο ΟΦΗ. Δεν ξέρω αν το όπλο μας είναι η άμυνα, αλλά η αλήθεια είναι πως από ένα σημείο και μετά στη σεζόν, δεν δεχόμαστε γκολ. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η καλή άμυνα», τόνισε αρχικά ο Σουηδός αμυντικός.

Στη συνέχεια ο Μέλμπεργκ όταν ρωτήθηκε για το συμβόλαιο του ανέφερε: «Είναι νωρίς να μιλήσω για την παραμονή μου. Έχουμε χρόνο ακόμα, δεν υπάρχει καμία απόφαση».

Σήμερα αναμένεται να γίνει η σύνθεση των επιτροπών που θα ελέγξει τους φακέλους των ομάδων για την αδειοδότησή τους, ενώ η διαδικασία θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου.


Όλες οι ομάδες παρέδωσαν τους φακέλους τους στην ΕΠΟ, ακόμη και η ΑΕΚ που πρόλαβε στο... παραπέντε όπως συνηθίζει τελευταία, μαζί με τον ΟΦΗ. Το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες τη διαδικασία εξέτασης των φακέλων για την αδειοδότηση των ομάδων και μετά το Πάσχα θα αρχίσουν οι συνεδριάσεις της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις τελευταίες μέρες του Μαΐου (για την ώρα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία) ενώ θυμίζουμε πως οι ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν, σε αντίθεση με την περσινή χρονιά που υποβιβαζόντουσαν, δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων για όλη την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας Αρχής.

Η σύνθεση των αρμόδιων επιτροπών θα γίνουν στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Τέλος, σημειώνεται πως με τα αυστηρότερα κριτήρια «ΟΥΕΦΑ» θα εξεταστούν οι ομάδες που θα κερδίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τα ίδια και οι υπόλοιπες ΠΑΕ που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, και με μειωμένα κριτήρια οι σύλλογοι που θα προβιβαστούν από τη Football League.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ