2013-06-11 07:50:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 15χρονου που έπεσε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του – Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία
Στη γειτονιά των αγγέλων ταξιδεύει ο 15χρονος Παναγιώτης Ιωαν. Σουγλέρης από τα Μποζαϊτικα. Ο μαθητής της Γ' Γυμνασίου έφυγε από τη ζωή ξαφνικά αφήνοντας πίσω του θλίψη και ερωτηματικά.

Όλα συνέβησαν όταν χθες το απόγευμα ο 15χρονος Παναγιώτης βγήκε από το σπίτι του για να πάει στην αυλή. Μετά από λίγη ώρα, όταν τον αναζήτησε η γιαγιά του, έπαθε σοκ βλέποντάς τον πεσμένο στο έδαφος.

Ο μικρός μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος αποδόθηκε σε ανακοπή καρδιάς, εξαιτίας ξαφνικής διόγκωσης του οργάνου, κάτι που θεωρείται εξαιρετικά σπάνιο.

Ο θάνατος επήλθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί δεν είχε παραπονεθεί ποτέ για κάποιο πρόβλημα υγείας. Οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν το σκληρό παιχνίδι που τους έπαιξε η μοίρα, καθώς το παιδί δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ούτε παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα.

Η κηδεία του έγινε το απόγευμα της Δευτέρας από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μποζαϊτικων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ