2013-06-11 12:44:04
Φωτογραφία για Ο Τσίπρας ετοιμάζει ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Τη «Μαύρη Βίβλο» της τρικομματικής διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά θέλει να παρουσιάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μαζί με το επιτελείο του, ετοιμάζουν ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος για τον ένα χρόνο από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Πάντως, πολλοί χαρακτηρίζουν τολμηρή την απόφαση του κ. Τσίπρα, καθώς σε η εποχή δεν ευνοεί τέτοιου είδους μεγάλες συγκεντρώσεις, ενώ ίσως να μην γίνει αποδεκτή από μεγάλη μερίδα του κόσμου, πράγμα που ίσως λειτουργήσει ως μπούμερανγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας, μετά τη χθεσινή εκδήλωση στο Ναύπλιο για τη Δημόσια Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση, συνεχίζει αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου στο Βόλο, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ωστόσο η εκδήλωση για την κρίση του Ιδρύματος Πουλαντζά στη Θεσσαλονίκη και το Βελλίδειο Ίδρυμα το απόγευμα της Τετάρτης. Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης και ο καθηγητής Τζέιμς Κένεθ Γκαλμπρέιθ.

sofokleousin.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ