2013-06-11 19:01:12
Φωτογραφία για Περάστε το  ios 7 χωρίς UDID registerd
Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω πως αυτός είναι ένας οδηγός για ενημέρωση και μόνο που φυσιολογικά είναι ένα πρόβλημα της Apple που ίσως το διορθώσει.

Το ios 7 αυτή τη στιγμή είναι σε δοκιμαστική μορφή και απευθύνεται μόνο στους προγραμματιστές που το ενεργοποιούν βάζοντας τους κωδικούς τους.

Κάθε beta  εφόσον είναι για δοκιμές έχει και διάφορα προβλήματα που διορθώνονται στο μέλλον και μέσα από μια beta ένας προγραμματιστής για να την κατεβάσει συμφωνεί μεταξύ άλλων στο ότι επιτρέπει στην Apple να έχει πρόσβαση σε κάποια σημεία του λειτουργικού για να βλέπει τυχόν προβλήματα.

Μια συσκευή που έχει ένα beta firmware χωρίς την συγκατάβαση της Apple είναι εκτος εγγύησης για οτιδήποτε συμβεί

Πολλοί όμως από εσάς παρά τις προειδοποιήσεις θέλετε να δοκιμάσετε το ios 7 και αυτό γίνετε χάρη σε μια ευπάθεια που έχει το iTunes.

Για να βάλετε το ios 7 θα πρέπει να έχετε το τελευταίο firmware της συσκευή σας που για το iphone 5 είναι το 6.1.4 και φυσικά το ios 7


Αφού συνδέσετε το τηλέφωνο με το iTunes πατήστε restore και μόλις τελειώσει επιλέξτε διαμόρφωση ως νέα συσκευή.

Αφού κάνατε αυτό το βήμα χωρίς να αποσυνδέσετε το τηλέφωνο με restore και shift ταυτόχρονα επιλέξτε το ios 7 και αφήστε το να τελειώσει η διαδικασία.

Αφού ολοκληρώσετε την αναβάθμιση μπορείτε πλέον να βάλετε τις επαφές σας και όποιες εφαρμογές θέλετε όπως κάνετε πάντα

Τέλος εφιστώ την προσοχή σας ότι κάνετε είναι με δικιά σας ευθύνη και είναι ενάντια στους κανονισμούς της Apple και για αυτό το λόγο δεν ανεβάζω τα firmware που άλλωστε μπορείτε να τα βρείτε εύκολα στο διαδίκτυο argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ