2013-06-11 19:22:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Eνθουσίασαν Χατζηγιάννης και Μηδενιστής - Πάνω από 5.000 οι θεατές που έδωσαν το παρών - Δείτε φωτό
Επιτυχημένα κύλησε η συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη και του ράπερ Μηδενιστή χθες Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 το βράδυ στο Παμπελοποννησιακό στάδιο που μάλιστα είχε και κοινωνικό σκοπό καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη Τράπεζα Τροφίμων και Παιχνιδιών του Δήμου Πατρέων και της Μητρόπολης καθώς και στα συσσίτια του Δήμου για απόρους συμπολίτες μας.

Η συναυλία παρά τον «απειλητικό» συννεφιασμένο καιρό (ευτυχώς δεν έβρεξε) και το γεγονός ότι πολλοί μαθητές γυμνασίων και λυκείων δεν έχουν ακόμη τελειώσει τις εξετάσεις στο σχολείο, συγκέντρωσε σύμφωνα με πληροφορίες του the best.gr σχεδόν 5.000 θεατές, ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό νούμερο.

Είναι σίγουρο ότι αν η συναυλία γινόταν μία εβδομάδα αργότερα θα είχε ακόμη περισσότερο κόσμο. Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που διαθέτει φανατικό, πιστό κοινό, έχει εμφανιστεί live στην Πάτρα πολλές φορές και πάντα με επιτυχία. Μάλιστα η πιο τελευταία φορά ήταν μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Κάστρο της Πάτρας.


Επίσης έχει τραγουδήσει τόσο στο γήπεδο του Απόλλωνα αλλά και στο γήπεδο της Παναχαικής πριν μερικά χρόνια όπου στην κυριολεξία είχε γίνει χαμός.

Τα συναισθήματα από τη χθεσινή μουσική βραδιά ήταν αυτά της χαράς, του ενθουσιασμού αλλά και της συγκίνησης μιας και ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός μέσα στη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης που ζούμε όλοι.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τα έδωσε όλα και ξεσήκωσε το κοινό που σε πολλά σημεία της συναυλίας είχε σηκωθεί όρθιο και χόρευε. Οι πιο φανατικοί είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο μπροστά ακριβώς από τη σκηνή και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να αποθεώνουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και τον Μηδενιστή. Στη συναυλία συμμετείχε και η Βαλάντω Τρύφωνος, η οποία και άνοιξε τη μεγάλη αυτή live συναυλία γύρω στις 21.30.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκίνησε το πρόγραμμα του με τη νέα του επιτυχία από το καινούριο επερχόμενο του άλμπουμ, το κομμάτι «Η Αγάπη δυναμώνει» ενώ η συναυλία τέλειωσε λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα.

Ο Κύπριος τραγουδιστής ερμήνευσε μαζί με τον Μηδενιστή και την κοινή τους επιτυχία το ραπ ντουέτο με τίτλο «Σε έναν τοίχο» καθώς και άλλα τραγούδια.

Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Δώσε το Παρών», είχε την αμέριστη διοργανωτική υποστήριξη και στην επικοινωνία των εφημερίδων «Κόσμος» και «7 Μέρες Αγγελίες» ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Πατρέων Τασία Παπαντωνοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Καυκάς, Φώτης Δημακόπουλος, Αλέξης Σκαρμέας, Τασία Μανωλοπούλου, κ.α.

Εκ των χορηγών επικοινωνίας της βραδιάς ήταν και το thebest.gr.

Δείτε τις φωτό του flashstars.gr:
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ