2013-06-12 12:00:07
Φωτογραφία για ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!
O Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ (21:00) στον τρίτο τελικό της σειρά των play offs της Α1 Μπάσκετ με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στο «κόλπο» του τίτλου, την ώρα που οι "πράσινοι" θέλουν μια ακόμα νίκη για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο ΣΕΦ σήμερα θα διεξαχθεί ο πιο… τελικός της τελικής σειράς της Α1 και αυτό διότι ο Παναθηναϊκός με το υπέρ του 2-0 θα αναζητήσει τη νίκη που θα του δώσει και τον τίτλο ενώ από την άλλη ο πρωταθλητής Ευρώπης γνωρίζει ότι αν χάσει… χάνεται οριστικά.

Οι ερυθρόλευκοι και οι «πράσινοι» την ώρα που οι διοικήσεις τους επιδίδονται σε έναν «πόλεμο» ανακοινώσεων, ετοιμάζονται να μπουν στο παρκέ για να διεκδικήσουν ο καθένας την επίτευξη του δικού του στόχου.

Η ομάδα του Πεδουλάκη θέλει να πάρει και την τρίτη νίκη και να πάρει βέβαια το τρόπαιο. Από την άλλη, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι για μία ακόμα φορά με την πλάτη στον τοίχο και ξέρουν καλά ότι σε περίπτωση νίκης, μπαίνουν ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, μειώνοντας σε 2-1.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, από την πλευρά των γηπεδούχων δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αφού και ο Έισι Λο νιώθει καλύτερα και έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε. Το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους καθώς ο Στεφάν Λάσμε που έδειξε στο δεύτερο ματς να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το στομάχι του, πλέον είναι στην διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο αγώνας πιθανότατα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1, χωρίς να έχει υπάρξει για την ώρα επίσημη ενημέρωση.

Περιθώρια για τους ερυθρόλευκους δεν υπάρχουν και το αποψινό παιχνίδι είναι... must win για τον πρωταθλητή Ευρώπης, που θέλει να επιστρέψει στην έδρα του «τριφυλλιού» και να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να φέρει και πάλι τη σειρά στο ΣΕΦ σε πέμπτο παιχνίδι και εκεί να δώσει και την ψυχή του για να διατηρήσει τα κεκτημένα του και στην Ελλάδα.

Κοντά του σε αυτήν την προσπάθεια ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του που θα είναι ο 6ος παίκτης των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα και με φωνή και χωρίς ακρότητες (γιατί ευκαιρία ψάχνουν όλοι) θα ωθήσει τους ερυθρόλευκους να κάνουν το πρώτο βήμα για την ανατροπή και μετά... ΟΛΑ γίνονται! Άλλωστε οι πρωταθλητές Ευρώπης μας έχουν αποδείξει πολλάκις ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά αλλά και όποια ανατροπή θέλουν αν είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο τους!

Η πίστη δεν απουσιάζει από το Λιμάνι. Έχουν βιώσει ανάλογες δύσκολες καταστάσεις και έχουν ανταπεξέλθει. Μπροστά τους όπως τονίζουν και οι ίδιοι έχουν ακόμα μία μεγάλη πρόκληση και θέλουν, γνωρίζοντας τον τρόπο, να ανταπεξέλθουν, κοιτώντας αποκλειστικά και μόνο το ματς που έχουν μπροστά τους. Είναι ο… τελικός των τελικών και με τη βοήθεια του κόσμου τους θέλουν να παίξουν το μπάσκετ τους, να κάνουν τη δουλειά τους και να επικεντρωθούν αποκλειστικά και μόνο για 40 λεπτά σε αυτόν. Μετά θα δουν και τη συνέχεια Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης κληρώθηκαν οι Σχινάς, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ