2013-06-12 12:27:05
Φωτογραφία για O Γιώργος Τσαλίκης έρχεται στην Πάτρα
Τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη που έχει κάνει πολλές επιτυχίες και είναι αγαπητός ιδιαίτερα στη νεολαία, αναμένεται να φιλοξενήσει τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου το βράδυ το μπαρ Sea Through, στην παραλαική οδό του Ρίου, στην Πάτρα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης θα έρθει στην Πάτρα για μία και μοναδική live εμφάνιση στο πλαίσιο της φετινής μεγάλης καλοκαιρινής του περιοδείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Στις «αποσκευές» του θα έχει τόσο τις παλαιότερες επιτυχίες του όσο και τα χιτ από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Απαγορευμένο.

Ο Γιώργος Τσαλίκης που έχει χαρακτηριστεί ως ένας καλλιτέχνης – συνώνυμο της διασκέδασης, γνώρισε ξανά φέτος τεράστια επιτυχία με το κομμάτι «Δεν σου κάνω τον Άγιο» που ήταν διασκευή σε ένα παλιότερο λαικό χιτ που είχε πει η Γωγώ Τσαμπά.

Στο Sea Through που είναι έτσι κι αλλιώς από τα αγαπημένα στέκια της νεολαίας στο Ρίο το καλοκαίρι, προβλέπεται κοσμοσυρροή για τον δημοφιλή τραγουδιστή , ο οποίος πρόσφατα είχε κι άλλο σουξέ, το κομμάτι «Θα στα χώνω» ενώ η ομάδα του ετοιμάζει πυρετωδώς κι ένα ακόμα χορευτικό καλοκαιρινό κομμάτι που θα ακουστεί σε κλαμπ και ραδιόφωνα.


Ο Γιώργος Τσαλίκης υπόσχεται λοιπόν μία απόλυτα διασκεδαστική βραδιά στην Πάτρα που θα συνδυαστεί και με το party “Σπάστε το” και την ομάδα των dj Aggelos Xiromeritis και Thanasis Salamalikis.

Ο Γιώργος Τσαλίκης θα τραγουδήσει κομμάτια όπως το «Ξέχνα τα παλιά», «Αν ήσουν αγάπη», «Απαγορευμένο», «Δεν σου κάνω τον Άγιο» και πολλά ακόμα!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ