2013-06-13 06:21:03
Φωτογραφία για Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τον οσκαρικό ηθοποιό μετά την αποτοξίνωση
Θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Το 2006 κέρδισε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την... ερμηνεία του στην ταινία "Καπότε" και δύο χρόνια μετά βρέθηκε πολύ κοντά στο να τιμηθεί για δεύτερη φορά με το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο για την ταινία "Αμφιβολία" με τη Μέριλ Στριπ.

Πρόσφατα, ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν δήλωσε στην αμερικάνικη ιστοσελίδα ΤΜΖ, πως μολονότι είχε μείνει «καθαρός» για 23 χρόνια ξανακύλησε στις ουσίες. Αρχίζοντας με συνταγογραφούμενα φάρμακα, κατέληξε πριν από ένα χρόνο να κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών και στις αρχές Μαΐου είχε εθιστεί για τα καλά στην ηρωίνη.

Στα μέσα του ίδιου μήνα, αποφάσισε να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Αυτός ήταν και ο λόγος που απουσίαζε από το Φεστιβάλ των Καννών, όπου αναμενόταν να παρουσιάσει την ταινία "Catching Fire".

Μετά λοιπόν από την περιπέτεια της υγείας του, ο Σέιμουρ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε τελετή βραβείων στη Νέα Υόρκη. Ήταν ένας εκ των παρουσιαστών των Envision Awards.

Ο 45χρονος εμφανίστηκε με casual ντύσιμο και τα χαρακτηριστικά γυαλιά μυωπίας του, ενώ έδειχνε να έχει αφήσει πίσω του τον εθισμό του στην ηρωίνη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ