2012-04-05 14:30:07
Φωτογραφία για Γκέκας: «Διώχνουμε τους Έλληνες»
Στο εξωτερικό βλέπει το μέλλον του ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος τόνισε ότι το ποδόσφαιρο στη χώρα μας διώχνει τους Έλληνες, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία του στην Τουρκία: «Είναι όμορφα στην Τουρκία. Είναι πολύ ήσυχα εδώ, είναι μια ποδοσφαιρική πόλη η Σαμσούντα. Έμεινα έκπληκτος από την αντιμετώπιση που είχα στην Τουρκία, δεν το περίμενα ούτε εγώ. Μου άνοιξαν τις πόρτες και μου είπαν ότι θέλεις. Δεν έχω την οικογένεια μαζί μου γιατί ήταν μικρή η διάρκεια του συμβολαίου μου. Πήγα στην Τουρκία συγκρατημένος, μετά την συμπεριφορά του κόσμου, όμως, είναι αλήθεια ότι θα την έφερνα την οικογένεια μου εδώ. Δέθηκα με την ομάδα πολύ. Ο κόσμος εδώ με έκανε να αισθανθώ σαν το σπίτι μου. Έτυχε ο τραυματισμός μου έχουμε, όμως, την δυνατότητα αν κερδίσουμε το Σάββατο να σωθούμε».

Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα ζήλευαν πολλές ελληνικές ομάδες το ευχάριστο ταξίδι του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ
. Με παίκτες όχι τόσο αναγνωρίσιμους έφτασε πολύ ψηλά. Ίσως και οι ελληνικές ομάδες θα πρέπει να κοιτάξουν αυτό το μοντέλο χωρίς μεγάλα κόστη να παίρνουν παίκτες αξίας. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες παίκτες. Πως να υπάρχει όταν όλοι οι προπονητές είναι Ισπανοί; Πρέπει να εμπιστευτούμε τους Έλληνες παίκτες».

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Μόνιμη επιλογή μου είναι το εξωτερικό. Είναι λογικό με αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διώχνουμε τους Έλληνες παίκτες. Δεν το σκέφτομαι καν, το μέλλον μου είναι στο εξωτερικό και μάλλον έτσι θα κλείσω την καριέρα μου. Αναφέρομαι στην γενικότερη εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ