2013-06-13 13:15:04
Φωτογραφία για Κοινωνική πολιτική - Επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία του δήμου σε συνεργασία με το σωματείο εργαζομένων
Με επιτυχία διεξήχθη το πρωινό της Τετάρτης 12 Ιουνίου η αιμοδοσία του δήμου Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με το σωματείο εργαζομένων του.

Αιρετοί, εργαζόμενοι, πολίτες συνέβαλαν στην συγκέντρωση μιας ικανοποιητικής ποσότητας αίματος ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την πρωτοβουλία του δήμου σε συνεργασία με το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Τους εθελοντές αιμοδότες κέρασε λαχταριστά εδέσματα που ετοίμασαν τα μέλη του Β ΚΑΠΗ η πρόεδρος του Τασία Ζάβου. Συγκεντρώθηκαν 60 φιάλες αίμα δηλαδή είχαμε 10% αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη αιμοδοσία.

Η εθελοντική αιμοδοσία του δήμου πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα τα τελευταία 37 χρόνια για τα παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία. Ο δήμος Ηρακλείου Αττικής και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία είτε δίνοντας αίμα είτε εξυπηρετώντας τη διεξαγωγή της.

Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούμε όλοι σχετικά με την αιμοδοσία μιας και η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που εισάγουν αίμα πράγμα που θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν 10% του πληθυσμού της Χώρας προσφέρει τουλάχιστον μια φορά το χρόνο αίμα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ