2013-06-20 11:40:05
Φωτογραφία για 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
Από τις 7 ως τις 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, υπό τον ενιαίο πλέον εθνικό εκθεσιακό φορέα.

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάστηκε στο διπλωματικό σώμα και τα μεικτά επιμελητήρια της χώρας.

Αναμένονται περισσότεροι από 800 εκθέτες, εκ των οποίων το 20% από το εξωτερικό.

Στη φετινή διοργάνωση προγραμματίζονται 12 θεματικά αφιερώματα, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες συνθήκες και ανάγκες των εκθετών και των επισκεπτών. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται αφιερώματα όπως το «Ελλάδα και Επιχειρηματικότητα» -με την παρουσία Επιμελητηρίων και Περιφερειών από όλη την Ελλάδα- το Kosmos, που θα φιλοξενήσει τις οργανωμένες διεθνείς συμμετοχές με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των χωρών, το Innotech (Καινοτομία και Τεχνολογία) που στοχεύει στην ανάδειξη καινοτόμων και πρωτοποριακών προϊόντων, αλλά και το Ergasia, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες απασχόλησης και σταδιοδρομίας.

Στην εκδήλωση της ΔΕΘ-Helexpo παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Ιωαννίδης, η αναπληρώτρια γενική γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών, κ. Μαγδαληνή Καρακόλη, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων.
rthess.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ