2013-06-22 16:16:07
Φωτογραφία για ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ : ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη έπλεξε ο Γιώργος Καλαφατάκης μιλώντας στην εκπομπή Jump Shoot του ΑΡΤ με τον Τόλη Κοτζιά.

Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη έπλεξε ο Γιώργος Καλαφατάκης μιλώντας στην εκπομπή Jump Shoot του ΑΡΤ με τον Τόλη Κοτζιά.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ικάρου Καλλιθέας, Γιώργου Καλαφατάκη στην εκπομπή «JUMP SHOOT» του ΑΡΤ.

-Για την πορεία του Ικάρου:

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε μεγάλα αποτελέσματα, παρότι είχαμε μικροπροβλήματα, αλλάξαμε γήπεδο μέσα στη σεζόν. Κατορθώσαμε να μπούμε στα πλέι-οφ για πρώτη φορά στην ιστορία του Ικάρου, την στιγμή, που σημειώσαμε και ρεκόρ νικών».

-Για την επόμενη μέρα του Ικάρου:

«Το γήπεδο του Εσπέρου δεν πληροί τις προϋποθέσεις, γίνεται προσπάθεια να βρούμε λύση. Υπάρχει και η προοπτική της Χαλκίδας, με γήπεδο, με κόσμο, με ανθρώπους, που διψάνε».

-Για τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό:


«Η εικόνα του Ολυμπιακού φάνηκε από τη πρώτη μάχη των πλέι-οφ. Και με την Πάτρα και με το Ρέθυμνο δεν είχε φρεσκάδα. Περίμενα παιχνίδι με παιχνίδι να βρει τον εαυτό του, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Δεν έχει ξαναπαίξει τόσο χάλια. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είχε κίνητρο, είχε φρεσκάδα. Δίκαια το πήρε το πρωτάθλημα, δεν το περίμενε κανείς τόσο εύκολα».

-Για τον Σπανούλη:

«Τον Ολυμπιακό τον ξανάκανε πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης. Ο Σπανούλης είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Χωρίς τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός δεν θα ήταν αυτός, που είναι».

-Για τους Παππά και Γιάνκοβιτς:

«Έκανε επένδυση σωστή ο Παναθηναϊκός. Από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Τον Παππά τον είχα παίκτη. Όταν ήμουν στον Πανελλήνιο, τον ανέβασα από το εφηβικό. Είναι τεράστιο ταλέντο, πρέπει να βελτιώσει την άμυνα του. Ο Γιάνκοβιτς είναι πολύ καλός στα επιθετικά ριμπάουντ, παίρνουν και οι δύο τα μεγάλα σουτ. Αξιζαν την ευκαιρία να πάνε στον Παναθηναϊκό. Είναι η χρονιά τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διαγωνισμός Θρύλου στο youtube...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διαγωνισμός Θρύλου στο youtube...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ