2013-06-27 07:30:56
Φωτογραφία για Oύτε μακριά, ούτε κοντά για Αμαλφιτανό
Ο Ζοσέ Ανιγκό, αποκάλυψε πως όντως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγμάτευση, ενώ τόνισε πως και ο παίκτης... από τη στιγμή που μπαίνει σε διαδικασία συζήτησης, μάλλον βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα.

«Συζητάμε με τον Ολυμπιακό, όντως. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις την έκβαση μιας μεταγραφικής υπόθεσης. Δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει ο Αμαλφιτανό, αλλά φαντάζομαι πως για να μπαίνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, θα τον ενδιαφέρει η προοπτική της Ελλάδας και του Ολυμπιακού. Εμείς, όπως κάθε σοβαρός σύλλογος, θα συζητήσουμε την οποιαδήποτε ανάλογη πρόταση».

Επιπλέον ο Ανιγκό, υπογράμμισε πως για την ώρα ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει εκδηλώσει ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον 28χρονο παίκτη: «Δεν μπορώ να ξέρω πότε θα τελειώσουν οι συζητήσεις. Δεν είμαστε μακριά, δεν είμαστε όμως και κοντά. Σε τέτοιες υποθέσεις, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον όχι με την επισημότητα που έχει δείξει ο Ολυμπιακός.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
48ωρη απεργία στις Εφορίες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
48ωρη απεργία στις Εφορίες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ