2013-06-27 12:12:29
Φωτογραφία για Παπακωνσταντίνου σε 9σέλιδο υπόμνημα: Είμαι αθώος, το πόρισμα που θα βγάλετε θα είναι δικονομικά απολύτως άκυρο
«Είμαι αθώος, δεν μου δόθηκε το περιθώριο να διαβάσω ολόκληρη τη δικογραφία, η απόφαση είναι προειλημμένη. Το όποιο πόρισμα εκδώσετε θα είναι δικονομικά απόλυτα άκυρο». Αυτά υποστηρίζει στο εννεασέλιδο πόρισμα που έστειλε στην προανακριτική επιτροπή ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μέχρι το βράδυ της Τετάρτης δήλωνε πως δεν είχε αποφασίσει αν θα πάει ο ίδιος να απολογηθεί ή θα στείλει τελικά υπόμνημα στην προανακριτική, επέλεξε, τελικά, τη δεύτερη λύση.

«Δεν έχω διαπράξει καμία απολύτως αξιόποινη πράξη, ούτε νόθευση εγγράφου, ούτε απιστία, ούτε καμιά άλλη». Ετσι ξεκινά το εννεασέλιδο πόρισμα που απέστειλε στα μέλη της προανακριτικής ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Ο πρώην υπουργός χαρακτηρίζει τις κατηγορίες σε βάρος του «διατεταγμένες», διαμαρτύρεται γιατί δεν του δόθηκε επαρκής χρόνος να μελετήσει την σε βάρος του δικογραφία και εξηγεί γιατί υπέβαλλε υπόμνημα και δεν παρέστη αυτοπροσώπως στην προανακριτική επιτροπή.


«Υποβάλλω συνεπώς το παρόν υπόμνημα, όχι για να παράσχω έγγραφες εξηγήσεις, αφού αυτό το δικαίωμα η επιτροπή σας, δια των απορριπτιμκκών ως προς την εκ μέρους μου αιτηθείσα προθεσμία, αποφάσεών της, ουσιαστικά μου το κάτηργησε, αλλά για να διαμαρτυρηθώ γι ατη βάναυση προσβολή των δικαιωμάτων μου, που συνεφέλεκι απόλυτες ακυρότητες, τις οποίες προτίθεμαι να προβάλω στα αρμόδια ημεδαπά και αλλοδαπά fora», αναφέρει χαρακτηριστικά στο υπόμνημα.

«Η απόφαση είναι προειλημμένη», συνεχίζει και καταλήγει: «Τα παραπάνω που εξέθεσα θεωρώ ότι υπεραρκούν για να στηρίξουν τη δικονομική απόλυτη ακύροτητα του όποιου πορίσματος βγάλετε».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ