2013-06-27 14:00:13
Φωτογραφία για ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ... ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ  ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ, ΜΕΝΕΙ ΤΟ DEAL ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΜΑΡΣΕΪΓ
Σύμφωνα με πληροφορίες του "Sentra 103,3" o Ολυμπιακός τα βρήκε σ' όλα με τον ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, Μόργκαν Αμαλφιτανό και απομένει το deal της αγοράς του με τους Μασσαλούς.

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την υπόθεση Αμαλφιτανό για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τα υποστηρίζει το δημοσίευμα, ο Πιέρ Ισά τα βρήκε σ' όλα με τον ποδοσφαιριστή και απομένει το deal με τη Μαρσέιγ για την αγορά των δικαιωμάτων του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Και, βέβαια, η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αν αναλογιστεί κανείς τα οικονομικά μεγέθη γι' αυτή τη μεταγραφή, μιας και πλην των χρημάτων που θα πρέπει να δοθούν στον παίκτη, θα πρέπει να πληρωθεί και η Μαρσέιγ, στην οποία η ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλλει αντίτιμο για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Στον Ολυμπιακό πάντως είναι αισιόδοξοι. Πιστεύουν σε αίσιο τέλος της υπόθεσης και όταν η κουβέντα πάει σε αριθμητικά δεδομένα πιθανοτήτων γίνεται λόγος για 60-70% ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των ερυθρόλευκων.


Τώρα σε ό,τι αφορά στα οικονομικά μεγέθη της συμφωνίας, ο Ολυμπιακός φέρεται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να απέσπασε το «ΟΚ» από τον παίκτη δίνοντας του τριετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ για να τον πάρει από τη Μαρσέιγ θα πρέπει πληρώσει επίσης 1,5 εκατ. ευρώ. Γίνεται, λοιπόν, κουβέντα για μία συμφωνία που θα ξεπεράσει τα έξι εκατ. ευρώ χωρίς να υπολογίζονται προμήθειες μάνατζερ και εφορεία.

Οι επόμενες 48ώρες, λοιπόν, είναι με απλά λόγια πολύ κρίσιμες και θα καταδείξουν αν ο Αμαλφιτανό θα έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ