2013-06-27 16:05:04
Φωτογραφία για Aγρίνιο: Ψάχνουν τον δολοφόνο
Ήταν Μ. Πέμπτη του 2011 όταν μια φρικιαστική είδηση συγκλόνιζε την τοπική κοινωνία: Ο47χρονος Νίκος Μ. είχε βρεθεί απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, σε λιοστάσι πριν την Καμαρούλα. Απ’ την πρώτη στιγμή οι συγγενείς και οι φίλοι μίλησαν για φόνο.

Όλες οι ενδείξεις, άλλωστε, σ’ αυτό κατέτειναν, αυτό έλεγε η κοινή λογική. Το θύμα, εξάλλου, δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει, δεν είχε δείξει το παραμικρό τέτοιο σημάδι. Όσο για την εκδοχή του ατυχήματος, της τυχαίας ανάφλεξης δηλαδή του δοχείου βενζίνης που υπήρχε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, αν ευσταθούσε, θα έπρεπε να υπάρχει εκατόμβη θυμάτων στην περιοχή μας, καθώς όλοι έχουμε κατά καιρούς μεταφέρει τέτοια δοχεία. Οι ανωτέρω εκδοχές, δηλαδή της αυτοκτονίας και του ατυχήματος, έχουν αποκλεισθεί προ πολλού από τον κ. εισαγγελέα Αγρινίου.

Η υπόθεση σήμερα βρίσκεται στην κα ανακρίτρια Αγρινίου από την οποία η οικογένεια του θύματος περιμένει τις δικές τις ενέργειες για την αποκάλυψη της αλήθειας.


Το ζητούμενο για όλους και πιο πολύ για την οικογένεια του θύματος είναι να συλληφθεί και κατά το νόμο να τιμωρηθεί τόσο ο φυσικός αυτουργός όσο και ο ηθικός αυτουργός εάν και εφόσον υπάρχει

Το μόνο σίγουρο σήμερα είναι πως ο υπεύθυνος για αυτό το στυγερό έγκλημα,…κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Ελεύθερος, άνετος, ικανός πεπεισμένος ότι έκανε το τέλειο έγκλημα. Mε δεδομένο όμως ότι δεν υπάρχει «τέλειο» έγκλημα, μέχρι πότε ο δολοφόνος θα είναι ελεύθερος; Μέχρι πότε θα βασανίζονται οι συγγενείς του αδικοχαμένου Νίκου, πόσο η ψυχή του θα περιπλανιέται αναζητώντας την αλήθεια και ζητώντας δικαίωση;

Πηγή: agrinioreport
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ