2013-06-27 21:55:29
Φωτογραφία για Κοντά σε Βάις ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πάρει έναν άκρως ταλαντούχο ποδοσφαιριστή για τα πλάγια της επίθεσης, αφού μιλάει με τον 24χρονο, Βλάντιμιρ Βάις. Έρχεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. "Θα ξεχάσετε τον Μιραλάς", λένε στον Πειραιά

Ένα σπουδαίο ταλέντο αναμένεται να προστεθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή της ομάδας του Πειραιά.

Ο λόγος για τον 24χρονο Σλοβάκο, Βλάντιμιρ Βάις, που πριν από λίγα χρόνια θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Αγωνίζεται στο άκρα της επίθεσης και το 2009 είχε πάρει μεταγραφή για την Μάντσεστερ Σίτι.

Με τη φανέλα των "πολιτών" είχε ελάχιστες συμμετοχές και τις περισσότερες χρονιές έπαιξε δανεικός. Το 2010 φόρεσε την φανέλα της Μπόλτον, έπειτα πήγε στην Ρέιντζερς, ενώ το 2011-12 αγωνίστηκε στην Πριμέρα Ντιβισιόν με τη φανέλα της Εσπανιόλ.

Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στην Serie A με την Πεσκάρα, όμως ο υποβιβασμός της ομάδας τον έφερε στην πόρτα της εξόδου. Αρκετές ομάδες της Ιταλίας ενδιαφέρθηκαν και ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν, όμως ο ίδιος προτιμά... Τσάμπιονς Λιγκ.


Για την ακρίβεια, ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα (είναι μάνατζερ μεταξύ άλλων και των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Μάριο Μπαλοτέλι), επιθυμεί να αποκτήσει τα δικαιώματά του και να τον οδηγήσει σε ομάδα που θα παίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Κάπου εδώ μπαίνει στην ιστορία ο Ολυμπιακός, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή και είναι κοντά στο να αποκτήσει ένα μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Στον Πειραιά πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του 24χρονου άσου και θεωρούν πως: "μπορεί να κάνει τον κόσμο, να ξεχάσει τον Μιραλάς"!

Το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι αρκετά προχωρημένο, ο Βάις είναι πολύ πιθανόν να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και τις επόμενες ημέρες (Παρασκευή ή Σάββατο) αναμένεται στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί -αν όλα πάνε καλά- η συμφωνία.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ