2013-06-28 14:28:57
Φωτογραφία για Πάτρα: Έξαλλοι οι κάτοικοι στις εργατικές κατοικίες Λεύκας - Δεν ξαναπληρώνουν λογαριασμό ΔEΥΑΠ και προσφεύγουν στη δικαιοσύνη
Αποφασισμένοι να μην ξαναπληρώσουν λογαριασμό της ΔΕΥΑΠ και να καταφύγουν στη δικαιοσύνη εμφανίζονται οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών Λεύκας Πατρών.

Όπως αναφέρει σε επιστολή του στο thebest, o πρόεδρος του Εκπολιτιστικού κ΄ Μορφωτικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Λεύκας Πατρών Δημήτριος Γεωργογιάννης:

“Αν κάποιοι γνωρίζουν πολλαπλασιασμό τότε θα λύσουν και το παρακάτω πρόβλημα : 48 μήνες επί 2 (το λιγότερο βλάβες κάθε μήνα), πόσο μας κάνει; 96 φορές το λιγότερο μέχρι και σήμερα (όπου υπάρχει βλάβη) οι Χάρτινες Εργατικές Κατοικίες Λεύκας Πατρών δεν έχουμε νερό. Οι αντοχές πλέον έφτασαν στα όριά τους, τα μόνα και μοναδικά θύματα είμαστε μόνο εμείς - οι κάτοικοι του χάρτινου οικισμού. Η ΔΕΥΑΠ αφού δεν έχει παραλάβει το έργο (της ύδρευσης και της αποχέτευσης) ας βρει τρόπο, να σταματήσει την ανθρώπινη κατάντια που απλόχερα μας πρόσφερε ο πρώην Ο.Ε.Κ.

Επειδή 4 χρόνια συνέχεια παρακαλάμε για τα αυτονόητα, την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 στον οικισμό θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των Κατοίκων με θέμα να μην ξαναπληρώσει κανένας μας λογαριασμούς στην ΔΕΥΑΠ, ενώ παράλληλα την Δευτέρα 1-7-2013 θα ενημερωθεί εκ νέου η Εισαγγελία”.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ